HomeLIFE STYLEOana Roman este o sfântă: nu intră niciodată în emisie fără să se roage şi să îşi facă cruce!

Oana Roman este o sfântă: nu intră niciodată în emisie fără să se roage şi să îşi facă cruce!

Invitată la Radio 21 în această dimineaţă, prezentatoarea emisiunii “Drept la ţintă” de la Kanal D le-a povestit matinalilor despre anii din copilărie, înaintea începerii şcolii, pe care i-a petrecut la Vâlcea. Printre cei care şi-au pus amprenta asupra personalităţii ei este unchiul ei, care este preot. Este şi motivul pentru care Oana se închină înaintea fiecărei emisiuni, iar desertul ei preferat este coliva.

Oana Roman şi Manuel Dinculescu de la Matinalii 21 au descoperit că au multe în comun: ziua în care sunt născuţi, locul în care au copilărit, dar şi liceul pe care l-au terminat- Şcoala Centrală din Bucureşti. “O şcoală de fete”, după cum şi-a amintit Dinculescu. Oana le-a dezvăluit matinalilor că, deşi în  clasa ei erau doar 5 băieţi, a fost norocoasă: ”Unul dintre ei a fost iubitul meu!”

Oana Roman a ţinut să precizeze că este printre cei care au semnat petiţia Matinalilor 21 pentru că nu este de acord cu închiderea teraselor din Centrul Vechi la ora 10 seara:”E un loc cu care ne mândrim, cred că pentru Bucureşti înseamnă enorm”.

Cât despre bancurile care circulă pe seama ei, Oana Roman crede că nu i-au dăunat, dimpotrivă:”Este flatant până la urmă!”

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel DinculescuDJ AndiOrlando si Anca Maco iti dau trezirea in fiecare dimineata la radio. De luni pana vineri, intre 06:30 si 10:00, ascultatorii au parte de cea mai buna cafea radiofonica alaturi de Matinalii 21.

Foto Credit: Radio 21

CITESTE SI:

Noul jurat de la ”Românii au talent”, Bebe Cotimanis, a făcut o radiografie a colegilor săi de platou

Finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2015 se va desfășura la Craiova

Mihaela Rădulescu și iubitul său Felix Baumgartner, prezenți la cea mai importantă competiţie mondială de ski!  [sam id=”12″ codes=”true”]

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns