Connect with us

Emisiuni

Oana Roman si Octavian Strunila vor dansa in competitia visurilor pentru un caz umanitar!

Published

on

Competiţia devine din ce în ce mai strânsă la Dansez pentru tine. Pentru prima dată în lunga istorie a show-ului, concurenţii rămaşi în competiţie intră în pielea unor artişti internaţionali şi transpun în ringul visurilor câteva videoclipuri ale acestora.

Complexitatea show-ului creşte cu atât mai mult cu cât telespectatorii vor avea de această dată un termen de comparaţie foarte clar – videoclipul original – pentru a aprecia prestaţia perechilor.

Tot în ediţia de mâine se va mai dansa cabaret, ţigănesc şi bellydance, iar la finalul serii, în urma voturilor telespectatorilor, îşi vor continua evoluţia în ringul visurilor doar patru echipe. Lupta pentru marele premiu de 60.000 de euro şi pentru trofeul emisiunii devine din ce în ce mai acerbă.

Unde e dans, se impune şi muzică, iar Ştefan Bănică va interpreta „Până la capăt”, piesă pe care artistul o cântă şi în turneul „Alerg printre stele”, aflat în plină desfăşurare.

Oana Roman revine vineri seară în ringul visurilor de la ProTV. „Am primit cu mare bucurie propunerea de a face un dans în scop caritabil la Dansez pentru tine, mai ales că pentru mine nu este prima oară.

Acum voi dansa alături de Marius şi, cum aşteptăm un copil, pentru noi acest moment de la Dansez pentru tine e cu atât mai semnificativ! E o mare bucurie pentru noi să ajutăm pe cineva să îşi împlinească un vis, aşa cum nouă ni s-a împlinit visul de a avea un copil”, a mărturisit Oana Roman.

Tot pentru un caz umanitar dansează şi actorul Octavian Strunilă alături de Oana, partenera lui de viaţă. „Mă bucură ideea de a ajuta pe cineva. Cred că toată lumea care poate ar trebui să facă un astfel de gest, adică să îi ajute pe cei care au nevoie de noi prin toate mijloacele şi cu toate mijloacele”, a declarat Octavian.

Ciprian Vizitiu, de 28 de ani, din Iaşi, doreşte să-şi cumpere un scaun cu rotile special pentru dans. Povestea lui este cea a unui adevărat luptător, care şi-a depăşit limitele.

Ca orice tânăr care îşi doreşte independenţă, după admiterea la facultate, Ciprian s-a angajat în cadrul unei firme de distribuţie Internet la montaj şi dezvoltarea reţelelor de fibră optică. La sfârşitul unei lucrări pe teren a căzut de pe un stâlp de iluminat stradal, iar în urma acestui accident a rămas imobilizat în scaunul cu rotile.

A trecut prin momente foarte grele, nu putea să accepte situaţia şi a început să se izoleze de toţi cunoscuţii. După un an petrecut în spitale şi clinici de recuperare, datorită persoanelor de lângă el şi a sprijinului lor necondiţionat, Ciprian şi-a dat seama că vrea să realizeze cât mai multe în viaţă.

Dansul a apărut în viaţa lui în anul 2008 când alături de un grup de prieteni a dat viaţa spectacolului „Dansul ca mod de integrare socială”, prin care au vrut să arate că persoanele cu dizabilităţi se pot integra în societate în ciuda tuturor piedicilor. În această formă de artă Ciprian a găsit un refugiu care l-a ajutat să treacă peste momentele grele.

Daiana Karin Mertea, de 18 ani, din Constanta, vrea să îşi continue studiile. Eleva, olimpică la biologie, a lucrat timp de aproape un an împreună cu trei colege şi un profesor la un proiect medaliat cu aur la NASA. Din păcate, Daiana nu a putut să ajungă la festivitatea de premiere, pentru că nu a avut banii necesari de drum şi de cazare.

În spatele succesului ei stau nenumărate greutăţi. Eleva şi mama ei trăiesc de pe o zi pe alta, pentru că mama a rămas fără loc de muncă în urmă cu doi ani. De atunci le-a fost din ce în ce mai greu: au fost nevoite să vândă tot ce au avut mai de preţ din casă pentru a supravieţui, iar anul acesta au vândut apartamentul cu două camere şi s-au mutat într-o garsonieră.

Cu toate că aşa au mai achitat din datorii, de descurcă foarte greu, pentru că mama ei nu reuşeşte să se angajeze. În ciuda tuturor problemelor, Daiana nu se lasă. Are o ambiţie uriaşă şi la fel de multă putere de muncă şi tot ce îşi doreşte acum este să poată urma cursurile Facultăţii de Medicină din Bucureşti.

octavian strunila - dansez pt tine

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Al patrulea sezon şi ultimul al producţiei ÎN PUII MEI va fi difuzat sâmbătă, în grila Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Sub sloganul ”Te uiți o zi, râzi o săptămână”, sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20.00, Mihai Bendeac și echipa sa dau startul unui nou sezon al show-ului ”În puii mei”, care va fi unul plin de surprize.

Încă din primul episod, umorul de situație și de limbaj se vor îmbina perfect cu ironia. Unul dintre personajele pe care Mihai Bendeac le parodiază în scheciurile sale va fi nimeni altul decât colegul său Cheloo, alături de care este jurat la iUmor.

Un alt personaj din muzica românească pe care Mihai Bendeac îl va interpreta într-o manieră extraordinară și complet surprinzătoare, sâmbăta aceasta, la Antena 1, este Fuego.

Așa cum i-au obișnuit pe telespectatori, actorii din show-ul ”În puii mei” vor pune în scenă și personaje ajunse celebre pe Youtube și pe rețelele de socializare. Astfel, parodia va atinge cote maxime în momentul în care Vlad Drăgulin va intra în rolul lui Alex Nicolas, devenit cunoscut printre internauți drept ”Super-super”.

Ce alte personaje vor mai face deliciul publicului și ce surprize au mai pregătit actorii în sezonului IV, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al show-ului de comedie „În puii mei!”, difuzat sâmbăta, 24 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

”În puii mei” este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de audiențe, cât și de notorietatea replicilor personajelor. Scheciurile gândite de Mihai Bendeac au fost extrem de apreciate și, nu de puține ori, au devenit chiar virale pe internet. Telespectatorii pot urmări cele șase episoade ale ultimului sezon, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

GALERIE FOTO – ROMANII AU TALENT: Marea unire a talentului!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Sezonul opt al celui mai tare show de divertisment, Românii au talent, a început vinerea aceasta în aplauzele publicului!

Telespectatorii, împreună cu jurații și cu Smiley și Pavel Bartoș, au trăit magia unui spectacol incredibil și i-au urmărit pe primii concurenți, care au inundat scena cu talentul lor autentic. Acest sezon Românii au talent promite să aducă momente uimitoare, emoție, vibrație, foarte multă distracție și să producă simptome precum palpitații, gol în stomac, nod în gât, amețeli sau piele de găină.

 

Prima ediție a sezonului 8 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 20.4 puncte de rating și 50.4% share, de peste cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, KANAL D care a obţinut 3.8 puncte de rating și 9.3% share. Tabel cu cifre detaliate, aici!

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:45, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

Eroii talentului au deschis sezonul 8 Românii au talent

Aseară a început povestea milioanelor de chipuri care au ceva de povestit, de arătat și de transmis. A început o călătorie care i-a adus laolaltă pe românii răspândiți prin lume, într-o mare unire a talentului.

Primii concurenți ai sezonului 8 Românii au talent au urcat aseară cu bucurie și cu emoție pe scenă și au încântat jurații și publicul cu reprezentațiile pregătite special pentru acest moment. A fost un show în care telespectatorii au trecut cu rapiditate de la emoție la energie, de la hohote de râs la lacrimi de bucurie. Noii candidați la titlul de erou național au făcut tot posibilul să impresioneze, au dat tot ce au mai bun și, nu de puține ori, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au mers alături de ei pe scenă pentru a-i încuraja sau pentru a dansa împreună, iar Smiley și Pavel Bartoș au dus spectacolul la un alt nivel în culise. Tot aseară, Andra a apăsat butonul auriu pentru un moment extraordinar de balet neo-clasic, prezentat impecabil de Bianca Badea. Astfel, jurata a trimis-o pe micuța balerină direct în semifinalele competiției.

Numerele de dans, dans cu prosoape, folclor, canto sau echilibristică s-au îmbinat perfect aseară cu cele în care concurenții fie au imitat diverse personaje, fie au ținut monologuri, reușind să creeze un spectacol desăvârșit pe scena show-ului suprem din România. Ianis Anghel, Ansamblul de dansuri populare JOC, Maya și Mario Preda, Sebastian Smîntînică, Duo Romance, Mihai Moroșanu, Vlad și Ioana, Analogic Mind, Victor Naicu, Daniel și Donald, Bianca Ceaușescu, Anton Achiței, Fedor și Svetlana Grosu, Alvaro Stoian, Edina Cuțui și Pavel Sfera au obținut vineri din partea juraților 3 sau 4 DA și merg mai departe la Românii au talent.

Show-ul continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi momente care vor surprinde și vor umple casele telespectatorilor de bucurie, efervescență, emoție și visare.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Din culisele IUMOR: Masaj la tâmple și dans, metodele prin care Delia își relaxeaza colegii jurați

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Audițiile pentru cel mai îndrăgit show de divertisment continuă zilele acestea, iar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo găsesc noi metode de a se relaxa în pauze.

Cei trei jurați revin la pupitrul „iUmor” în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1.

Delia reușește în această perioadă să își relaxeze cei doi colegi jurați prin cele mai diverse metode. Astfel, fie ca este vorba de o glumă sau de un masaj aplicat pe tâmplele lui Mihai Bendeac, „tratamentul” s-a dovedit până acum foarte eficient. Iar când i se pare că Bendeac și Cheloo au nevoie de o doză în plus de energie, Delia nu ezită să îi ia la dans.

Delia, Mihai Bendec și Cheloo vor reveni la pupitrul de jurați „iUmor” în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1. Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audițiilor „iUmor” pe casting.a1.ro/iumor/.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending