Connect with us

Emisiuni

Oana Roman si Octavian Strunila vor dansa in competitia visurilor pentru un caz umanitar!

Published

on

 

Competiţia devine din ce în ce mai strânsă la Dansez pentru tine. Pentru prima dată în lunga istorie a show-ului, concurenţii rămaşi în competiţie intră în pielea unor artişti internaţionali şi transpun în ringul visurilor câteva videoclipuri ale acestora.

Complexitatea show-ului creşte cu atât mai mult cu cât telespectatorii vor avea de această dată un termen de comparaţie foarte clar – videoclipul original – pentru a aprecia prestaţia perechilor.

Tot în ediţia de mâine se va mai dansa cabaret, ţigănesc şi bellydance, iar la finalul serii, în urma voturilor telespectatorilor, îşi vor continua evoluţia în ringul visurilor doar patru echipe. Lupta pentru marele premiu de 60.000 de euro şi pentru trofeul emisiunii devine din ce în ce mai acerbă.

Unde e dans, se impune şi muzică, iar Ştefan Bănică va interpreta „Până la capăt”, piesă pe care artistul o cântă şi în turneul „Alerg printre stele”, aflat în plină desfăşurare.

Oana Roman revine vineri seară în ringul visurilor de la ProTV. „Am primit cu mare bucurie propunerea de a face un dans în scop caritabil la Dansez pentru tine, mai ales că pentru mine nu este prima oară.

Acum voi dansa alături de Marius şi, cum aşteptăm un copil, pentru noi acest moment de la Dansez pentru tine e cu atât mai semnificativ! E o mare bucurie pentru noi să ajutăm pe cineva să îşi împlinească un vis, aşa cum nouă ni s-a împlinit visul de a avea un copil”, a mărturisit Oana Roman.

Tot pentru un caz umanitar dansează şi actorul Octavian Strunilă alături de Oana, partenera lui de viaţă. „Mă bucură ideea de a ajuta pe cineva. Cred că toată lumea care poate ar trebui să facă un astfel de gest, adică să îi ajute pe cei care au nevoie de noi prin toate mijloacele şi cu toate mijloacele”, a declarat Octavian.

Ciprian Vizitiu, de 28 de ani, din Iaşi, doreşte să-şi cumpere un scaun cu rotile special pentru dans. Povestea lui este cea a unui adevărat luptător, care şi-a depăşit limitele.

Ca orice tânăr care îşi doreşte independenţă, după admiterea la facultate, Ciprian s-a angajat în cadrul unei firme de distribuţie Internet la montaj şi dezvoltarea reţelelor de fibră optică. La sfârşitul unei lucrări pe teren a căzut de pe un stâlp de iluminat stradal, iar în urma acestui accident a rămas imobilizat în scaunul cu rotile.

A trecut prin momente foarte grele, nu putea să accepte situaţia şi a început să se izoleze de toţi cunoscuţii. După un an petrecut în spitale şi clinici de recuperare, datorită persoanelor de lângă el şi a sprijinului lor necondiţionat, Ciprian şi-a dat seama că vrea să realizeze cât mai multe în viaţă.

Dansul a apărut în viaţa lui în anul 2008 când alături de un grup de prieteni a dat viaţa spectacolului „Dansul ca mod de integrare socială”, prin care au vrut să arate că persoanele cu dizabilităţi se pot integra în societate în ciuda tuturor piedicilor. În această formă de artă Ciprian a găsit un refugiu care l-a ajutat să treacă peste momentele grele.

Daiana Karin Mertea, de 18 ani, din Constanta, vrea să îşi continue studiile. Eleva, olimpică la biologie, a lucrat timp de aproape un an împreună cu trei colege şi un profesor la un proiect medaliat cu aur la NASA. Din păcate, Daiana nu a putut să ajungă la festivitatea de premiere, pentru că nu a avut banii necesari de drum şi de cazare.

În spatele succesului ei stau nenumărate greutăţi. Eleva şi mama ei trăiesc de pe o zi pe alta, pentru că mama a rămas fără loc de muncă în urmă cu doi ani. De atunci le-a fost din ce în ce mai greu: au fost nevoite să vândă tot ce au avut mai de preţ din casă pentru a supravieţui, iar anul acesta au vândut apartamentul cu două camere şi s-au mutat într-o garsonieră.

Cu toate că aşa au mai achitat din datorii, de descurcă foarte greu, pentru că mama ei nu reuşeşte să se angajeze. În ciuda tuturor problemelor, Daiana nu se lasă. Are o ambiţie uriaşă şi la fel de multă putere de muncă şi tot ce îşi doreşte acum este să poată urma cursurile Facultăţii de Medicină din Bucureşti.

octavian strunila - dansez pt tine

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Delia primele declaratii despre noul sexon X FACTOR

Published

on

 

Concurenții din noul sezon X Factor” sunt mult mai încrezători în forțele lor, iar acesta, crede jurata Delia, este meritul noilor prezentatori, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

”Sunt nerăbdătoare, sunt foarte curioasă de aceste noi generații. Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați”, spune Delia după prima săptămână de audiții pentru cel de-al optulea sezon ”X Factor”.

În plus, pe lângă talent, Delia a remarcat că tinerii au și multă încredere în ei, iar acesta, crede jurata, este meritul celor doi prezentatori. ”Mihai și Vlad sunt foarte implicați, își fac rolul foarte bine! Concurenții au parte de tratament preferențial în backstage. Sunt luați, li se face terapie, le fac cadouri, se iau în brațe, se pupă, o să vedeți!”, spune Delia.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru sunt finalistele Vocea României Junior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar în semifinala Vocea României Junior. Andra, INNA și Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge în Marea Finală.

INNA a decis că trebuie să mearga mai departe cu Olivia Alexandru, cea care a convins-o aseară cu abilitatile de a face spectacol si cu vocea ei incredibila. Marius Moga a ales-o pe Maria Popa pentru interpretarea remarcabilă a piesei ”Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, iar Andra speră ca finala să o câștige Maya Cioșa, cea care a ridicat sala în picioare cântând ”Like I´m Gonna Lose You!”, de la Meghan Trainor & John Legend.

Vineri seara show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență înregistrând 4 puncte de rating și 16% share pe segmentul de public comercial, în timp ce postul de televiziune clasat pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share. În minutul de aur de la 22.59, aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, așteptau să vadă care sunt cei trei finaliști ai celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad Drăgulin, despre experiența X Factor: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori”

Published

on

 

Aflat într-o nouă postură, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, actorul Vlad Drăgulin și-a luat în serios rolul de… înger păzitor! 

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenții ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă. ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experiența aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun și să îi ajut pe alții fiind un braț blajin și generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artiști pe scenă. Este ca o inițiere”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul empatizează cu tinerii, mai ales că s-a aflat și el în această ipostază. ”Concurenții au toți un numitor comun, se vede că se pregătesc pentru un moment mare, sunt încărcați de energie, iar eu o împrumut. Mă bucură că sunt tineri care iau această decizie în ciuda prejudecăților, că dacă te apuci de muzică o să mori de foame și noi am trecut prin asta, ni s-a zis să nu ne apucăm de teatru, dar sunt tineri care fac asta din pasiune, își fixează ștacheta altfel”, a mai spus Vlad Drăgulin.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending