HomeALL MEDIAOana Tache de la MTV s-a indragostit de…Venetia!

Oana Tache de la MTV s-a indragostit de…Venetia!

Dupa o vara agitata ca marea, in care a alergat in lung si-n lat pe litoral la toate petrecerile ProFM si a luat interviuri in exclusivitate tuturor artistilor romani pentru MTV, Oana Tache a gasit toamna aceasta un pic de timp liber pentru o vacanta in care sa se…indragosteasca de Venetia!

„Parca a fost visul unei nopti de…toamna. Cand traiesti momente frumoase, timpul parca apasa pedala de acceleratie si daca nu deschizi bine ochii, te trezesti ca ai pierdut ceva. 🙂 Desi am mai clipit, nu a fost cazul meu. Am profitat din plin de vacanta timpurie si m-am distrat si relaxat pentru a compensa programul aglomerat din perioada verii, pe strazile din Venetia si in superba statiune Lido di Jesolo, la soare si plaja.

Au fost practic 2 vacante intr-una…Am mai fost la Venetia, dar acum am avut ocazia sa o descopar altfel. Si pentru ca in aerul venetian inca pluteste romantismul , nu am iesit nici eu din tipar- asa ca am debarcat de pe iaht in San Marco, m-am pierdut ore-n sir pe stradute si am luat pranzul in apropiere de Piazza Rialto!”, a marturisit Oana.

A urmat a doua sesiune de relaxare cu plaja, soarele si experientele unice de la Tropikarium si Aquarium care mi-au ridicat adrenalina – am facut cunostinta cu sute de specii de reptile, pesti colorati, pasari rare, pinguini, rechini si Scooby, leul de mare, care m-a si „pupat” la plecare. A fost vacanta perfecta, m-am indragostit de Venetia!”, a completat aceasta.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns