HomeALL MEDIAOana Tache ia lecții de salsa de la Wilmark

Oana Tache ia lecții de salsa de la Wilmark

A început Salsa Week & Bachata! Până pe 12 august, în Vama Veche te așteaptă “one real latin week”, lecții de dans, concursuri și show-uri susținute de dansatori internaționali, cei mai buni DJ latino din România și petreceri tematice! Toate în regia marelui WILMARK!

Și cum juratul de la Dansez pentru Tine propune amatorilor de party caliente un concept de petrecere complet și complex, vedetele nu au întârziat să apară și să susțină inițiativa lui Wilmark. VJ Oana Tache de la MTV, care este prezentă pe litoral la fiecare sfârșit de săptămână pentru a realiza emisiunea “ProFM Bagă Mare” a luat deja primele lecții de salsa și nu s-a lasat până nu și-a adaptat și ținuta în ton cu show-ul pe care Wilmark l-a făcut în fața studioului ProFM de pe faleza din Mamaia.

Am fost mereu fascinată de spectacolul colorat pe care-l fac dansatorii de salsa și am profitat de prezența lui Wilmark în studioul ProFM din Mamaia pentru a învăța 2-3 trucuri. Cu siguranță, voi repeta figura„, a declarat prezentatoarea show-ului săptămânal “ProFM Bagă Mare” powered by MTV!
 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns