HomeALL MEDIAOana Tache „se da in vant” dupa piele sezonul asta!

Oana Tache „se da in vant” dupa piele sezonul asta!

Fashionista VJ-ita MTV, care apare si in serialul tinerilor LALA, „Pariu cu Viata”, la ProTV, se poate lauda cu o garderoba in tendinte sezonul asta si cu o silueta de invidiat. Chiar daca este hiper-activa, Oana Tache nu renunta la trend-uri, stiind sa transforme o tinuta smart casual, intr-una de scena in orice moment al zilei!

„Sunt mereu pe fuga, asa ca prefer hainele comode, usor de purtat. Stiu ca accesoriile pot schimba o tinuta radical, asa ca mizez pe elementele care dau “culoare” unui look purtat in timpul zilei, ce necesita o mica schimbare pentru evenimentele ce au loc seara. De exemplu, dimineata imi aleg rochia si cizmele (obligatoriu fara toc pt ca am mult de “alergat”), iar seara trec la high heels, imi schimb poseta cu un clutch asortat si adaug cateva bijuterii de efect. Imi plac foarte mult colierele lucrate manual de IguBijou si papioanele Papionaut, care dau imediat un alt aer look-ului.

Pantalonii si accesoriile din piele sunt MUST HAVE-urile sezonului – asa ca m-am „aprovizionat” din timp – mi-am luat cateva perechi – negri, crem si rosii, centuri late, botine cu tinte sau bocanci cu siret si esarfe skull print. N-ai cum sa dai gres cu o tinuta all leather si o atitudine fashion pe masura”, a declarat Oana.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns