HomeTELEVIZIUNEEmisiuniIn prima zi de Paşte, la Antena Stars: Oana Turcu, iepuraş pentru o vedetă din showbiz

In prima zi de Paşte, la Antena Stars: Oana Turcu, iepuraş pentru o vedetă din showbiz

În prima zi de Sărbătoare, de la ora 15:30, Oana Turcu este mesagerul iepuraşului acasă la Andrei Ştefănescu, şi nu oricum, ci costumată aşa cum se cuvine.

La doar câteva săptămâni de la venirea pe lume a lui Ayan, îndrăgitul interpret de la Alb Negru şi soţia sa, Antonia, au invitat echipa emisiunii “Refresh by Oana Turcu” la ei acasă pentru a-şi prezenta cel mai nou membru al familiei într-un interviu sincer despre momentul în care s-au cunoscut, când se vor căsători, dar şi despre modul în care a aflat Andrei că băieţelul său a venit pe lume.

 

“Este perfect pentru mine!”, aşa îşi va descrie proaspăta mămică, Antonia, iubitul. Andrei şi Antonia îi vor povesti Oanei, în prima zi de Paşte, cum a debutat povestea lor de dragoste: “Ne-am cunoscut la un eveniment muzical, eu am început să mă uit la el!”, va mai spune Antonia, iar Andrei o va complete: “relaţia a pornit greu. Niciunul dintre noi nu e naiv, dar am demonstrat că lucrurile pornite mai uşor sunt de durată”.

 

Cum s-a schimbat viaţa lor de la venirea pe lume a lui Ayan, cum a aflat Andrei că are un băieţel, când îl vor boteza pe micuţ şi când îşi vor oficializa şi ei relaţia, Antonia şi Andrei povestesc duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 15:30, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

 

Foto Credit: ANTENA STARS

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns