HomeALL MEDIAOana Zavoranu defileaza in club Princess, blonda si cu extensii, in premiera intr-o prezentare de moda, dupa ce a semnat un contract de imagine!

Oana Zavoranu defileaza in club Princess, blonda si cu extensii, in premiera intr-o prezentare de moda, dupa ce a semnat un contract de imagine!

Dupa ce si-a schimbat culoarea capilara intr-o nuanta de blond, noncomformista Oana Zavoranu a realizat un pictorial incendiar cu celebrul fotograf Marius Baragan pentru casa de moda Mexton, unde a purtat si extensii de par.

Blondina Oana isi va face aparitia in premiera cu noul look joi, dupa miezul noptii, in club Princess, unde va fi invitata speciala la prezentarea colectiei de Martisor, a carei imagine a devenit de curand, dupa alte vedete precum Monica Gabor, Simona Patruleasa, Andreea Banica, Daniela Crudu, Irina Georgescu, Eleni Corfiatis.

Este prima data cand Oana defileaza pe un podium, pentru altcineva in afara de Catalin Botezatu, amicul sau. In avanpremiera acestui eveniment, brandul de haine pentru tineret si nu numai organizeaza o prima defilare cu modele precum Loredana Chivu, Ruxy Prodan, Denisa Bita, intr-o atmosfera plina de stil, la Cuando Café, joi seara, incepand cu ora 21:00. Toate domnisoarele si doamnele care vor purta in cele doua locatii o tinuta Mexton, vor primi din partea organizatorului, Arrongance Models, o tinuta cadou.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns