Connect with us

Life Style

Oana Zavoranu (moderatoare TV, actrita, cantareata n.1973)

Published

on

Oana Zăvoranu (născută la data de 16 iunie 1973) actriţă, cântăreaţă și moderatoare de televiziune din România. A urmat Colegiul Naţional I. L. Cargiale şi a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti. La sugestia unor prieteni, aceasta s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, difuzată de postul TV TVR 2. Artista a câştigat competiţia, începându-şi cariera în anul 2000.

Artista a primit în anul 2002 primul său rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul La bloc. Doi ani mai târziu, în 2004, Zăvoranu a apărut în filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani .  Pelicula a înregistrat un mare succes în ţara sa de origine, având încasări de peste un milion de dolari americani doar în Italia. Odată cu semnarea unui contract cu trustul Media Pro, actriţa a fost distribuită în telenovelele Numai Iubirea şi Păcatele Evei. De asemenea, în anul 2005, artista a devenit prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, dufuzată de către postul Acasă TV.

În 2007, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii Preludiul, difuzată de Romantica. Pe data de 28 iunie 2007, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat Mai Bună ca Niciodată, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” şi „Cariño”. În prezent, artista este realizatoarea emisiunii Pact cu diavoliţa, difuzată de postul Kanal D.

2000 — 2004: Debutul în televiziune şi industria filmului

Oana Zăvoranu (stânga) interpretând rolul Eugeniei Modigliani în producţia italiană Modigliani.

După ce Zăvoranu a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti, aceasta a fost sfătuită de o serie de prieteni să îşi înceapă o carieră în televiziune.  Astfel, artista s-a prezentat la castingul ce avea drept scop găsirea unei moderatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, ce urma a fi difuzată de postul de televiziune TVR 2.  Zăvoranu a câştigat concursul, fiind desemnată noua prezentatoare a producţiei.  Ulterior, artista a prezentat alte emisiuni la postul public de televiziune, TVR 1 şi festivalul „Cerbul de aur” în anul 2004.

În anul 2002, artista şi-a făcut debutul în serialul de televiziune/sitcom-ul La bloc, regizat de Razvan Savescu şi Radu Dragomir. De asemenea, în anul 2004, artista a interpretat rolul Eugeniei Modigliani în producţia italiană Modigliani. Filmul s-a bucurat de un mare succes în Italia, având încasări de peste un milion de dolari americani doar la nivel naţional.  Modigliani a mai fost promovat şi în Franţa, Spania, Statele Unite ale Americii sau Taiwan,  având încasări totale de aproximativ 1,5 milioane de dolari americani, într-un areal geografic relativ restrâns.  Producţia a debutat pe locul 47 în Statele Unite, datorită celor 32.360 de dolari.  Din distribuţie au făcut parte Andy Garcia, Elsa Zylberstein sau Eva Herzigova, pelicula fiind regizată de Mick Davis.  Filmările s-au desfăşurat pe teritoriul României.

2004 — 2005: Creşterea popularităţii şi consolidarea carierei

În anul 2004, Zăvoranu a devenit una dintre actriţele prezente în prima telenovelă românească, Numai iubirea.  Rolul interpretat de actriţă, Andreea Damaschin, a fost obţinut în urma participării sale la un casting. Personajul Andreea Damaschin reprezintă o femeie ambiţioasă şi lipsită de scrupule ce îşi doeşte o carieră muzicală de succes, motiv pentru care încearcă să aibă o relaţie cu arhitectul Dan Bratu (interpretat de Alexandru Papadopol).

Într-un interviu acordat revistei Acasă Magazin, Zăvoranu a declarat următoarele: „Este o onoare pentru mine că am jucat în «Numai iubirea», aşa consider eu, şi cred că această telenovelă va rămâne tot timpul un punct de referinţă, va fi mereu prima telenovelă românească, indiferent de ce succes vor avea celealte producţii, şi stiu ca au şi vor avea. [..] am întâlnit oameni care încă regretă că s-a terminat.”

Un an mai târziu, artista a fost inclusă în distribuţia telenovelei Păcatele Evei, interpretând rolul Evei Cernat, un redactor de la un ziar de scandal.  La fel ca şi personajul interpretat în Numai iubirea, cel din noua producţie este unul negativ.  Zăvoranu şi-a exprimat opinia referitor la percepţia publicului asupra sa într-un interviu, afirmând faptul că „sunt persoane care o vor percepe negativ, dar sunt şi altele, multe la număr, care fac diferenţa între ea şi rolul interpretat”.

Actriţa s-a declarat încântată de prestaţia sa, deoarece aceasta reprezintă „o evoluţie în ceea ce priveşte jocul său actoricesc”. Telenovela vorbeşte despre o lume reală ce pune în discuţie teme importante, cum ar fi drogurile sau proxenetismul.


Tot în cadrul trustului Media Pro, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii de divertisment Corazon Latino. Artista a fost gazda emisiunii ce a început a fi difuzată începând cu data de 19 noiembrie 2006. Ulterior, artista şi-a încheiat contractul cu trustul Media Pro, fiind hotărâtă să acorde mai multă atenţie primului său material discografic de studio.

2006 — 2008: Materialul «Mai Bună ca Niciodată» şi telenovela autobiografică

La începutul anului 2007, artista a anunţat detalii despre primul său disc single şi videoclip, „Pusă pe Fapte”. Conform anumitor surse, filmarea acestuia a fost amânată succesiv, datorită faptului că nu a fost găsit un scenariu mulţumitor pentru a fi produs. Materialul a fost regizat de Marian Crişan, având un buget de peste 15.000 de euro.  Ulterior, Zăvoranu s-a declarat nemulţumită de atitudinea regizorului din ziua filmărilor, acesta nefiind de acord cu prezenţa presei pe platourile de filmare şi de faptul că acesta nu i-a inclus animalul de companie, Marty, în videoclip. Nemulţumită de rezultatul final al materialului, cântăreaţa a început să promoveze o altă piesă de pe primul său album de studio, „Cariño”. Videoclipul acestui cântec a fost regizat de Petre Năstase, având un buget mai scăzut decât precedentul.  Cu toate acestea, actriţa s-a declarat mulţumită de rezultat, premiera având loc la emisiunea de televiziune TeoViziunea, difuzata de postul Romantica.

Discul reprezintă o colaborare cu interpretul Adi Korekt. În ciuda campaniei de promovare de care a beneficiat, „Cariño” s-a clasat doar pe locul 99 în Romanian Top 100, în august 2007.

La doar o lună de la începutul promovării discului single „Cariño”, Zăvoranu şi-a lansat materialul discografic de debut pe data de 28 iunie 2007.  Albumul, intitulat Mai Bună ca Niciodată, a fost comercializat prin intermediul casei de discuri Roton şi include zece cântece, compuse de Marius Moga, Adi Korect şi Silviu Paduraru.  Conform artistei, materialul „s-a vândut peste aşteptări”, deşi nu au fost oferite date concrete.

Începând cu mutarea la trustul Realitatea-Caţavencu, artista a devenit realizatoare emisiunii Preludiul. În prima seară de emisie, postul a fost urmărit cel puţin un minut de către 200.000 de telespectatori. De asemenea, Zăvoranu a declarat că va realiza un serial autobiografic, intitulat Răzbunarea Oanei.  Premisa acestei telenovele o constituie asasinarea soţului ei, interpretul de muzică latino Pepe şi pedeapsa cu închisoarea.

Serialul se dorea a fi realizat pentru postul de televiziune Romantica, însă producţia acestuia nu a fost demarată imediat ce actriţa a semnat contractul cu trustul media.  Ulterior, Zăvoranu a susţinut faptul că va realiza serialul din propriile sale venituri. Interpreta s-a arătat deranjată de acest lucru, acuzându-l pe Valeriu Lazarov de faptul că nu a manifestat interes pentru producţie, afirmând: „Dacă ne-am fi apucat de treabă în momentul în care am bătut palma, iar el [Valeriu Lazarov] a încasat cei 300.000 de euro de la Romantica, acum probabil că serialul ar fi rulat fără probleme. Tărăgănarea lucrurilor, însa, a schimbat clar situaţia. Bugetul postului a început să scadă şi pentru că, la şase luni de la demararea proiectului, ne aflam exact în aceeaşi fază ca la început, astfel că ne-am văzut nevoiţi să renunţăm.”

2009 — prezent: O nouă emisiune, „Pact cu diavoliţa”

Începând cu anul 2009, Zăvoranu a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D.  După acest lucru, artista a devenit moderatoarea emisiunii de televiziune Pact cu diavoliţa, transmisă în fiecare zi de sâmbătă. Difuzarea acesteia a început pe data de 9 mai 2009, actriţa declarând următoarele: „Sunt încântată de această emisiune, care e cu adevarat atipică. Cred că oamenii se vor distra privind acest show, fiindcă subiectele sunt tratete de aşa natură încât să aducă noutăţi în lumea showbiz-ului, însa cu un iz ştrengpresc”.

Din toamna anului 2009, OZ prezinta la OTV o serie de emisiuni printre care „Oana Zavoranu Show”, „Judecata de apoi” si „Ma voi razbuna”.

Sursa: wikipedia.com , radardemedia.ro

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

4 Comments

4 Comments

 1. Gica Florin

  13 mai 2012 at 23:46

  NU LASA AMBITIA E UN ATUU AL TAU (SCUZE,MERG GREU CU PC.

 2. ilie

  1 iulie 2011 at 15:23

  OANA ZAVORANU ASUCA TBINE ROLU SI PENTRU OADOR

 3. MARCZIN FLOARE

  14 noiembrie 2010 at 21:05

  esti un inger pe pamant OANA iti sunt o mare admiratoare.esti foarte sincera ma inspira ce faci si sinceritatea ta de care foarte putin oameni pot sa fie mandri.cu respect FLORI din UNGARIA

 4. edit

  26 mai 2010 at 05:54

  buna, mult stimata Oana Zavoranu.
  pentru mine sinteti o actrita foarte indragita, v-am indragit decind ati jucat in prima telenovela Numai Iubirea.
  Stiind ca detineti un cimitir in Bucuresti , vin cu rugamintea de a ma ajuta sa intru pe piata de flori in Bucuresti cu flori de Cale. Sint cultivatoare de aceste flori. Vin cu rugamintea la D-voastra sa ma ajutati,stiind ca sinteti o sufletista. Am mare nevoie sa pot vinde florile in aceasta criza mare pentru faptul ca mama mea este foarte bolnava de Cancer si altfel nu pot sa- i asigur un tratament . detin mii de flori.Va salut cu multa stima si respect si imi cer scuze ca am indraznit sa va deranjez.

Lasă un răspuns

Life Style

Waterboyz – Amenajari locuri de joaca

Published

on

Joaca este activitatea cu care copii isi consuma energia si prin intermediul careia isi ocupa  intregul timp liber. Jocul este indispensabil dezvoltării şi educării copilului, fiind o activitatece le ofera celor mici ocazia de a învăţa să cunoască lumea care îl înconjoară şi de asemenea, de a învăţa să se cunoască pe el însuşi, evoluând în ritm propriu. Jocul este limbajul copilului, iar jucăriile sunt cuvintele lui, jucariile fiind benefice atat pentru dezvoltarea motricităţii, pentru dezvoltarea creativităţii şi imaginaţiei, pentru dezvoltare intelectuală şi senzorială si bineinteles, pentru distractie.

Exista o serie de jocuri si jucarii pe care fiecare copil le detine si cu care se joaca acasa, ins aputem spune cu siguranta ca locurile de joaca sunt de departe preferatele lor deoarece acestea reprezinta o lume doar a celor mici, in care acestia se pot desfasura in voie, in deplina siguranta, profitand de numeroasele variante de jocuri existente.

Din dorinta de a le oferi celor mici cat mai multe variante de distractie, cei de la Waterboyz va ofera locuri de joaca modulare cu o serie de echipamente gonflabile, curse cu obstacole , bile de mers pe apa, tobogane, trambuline, etc., perfecte pentru a-ti distra copiii, indifferent de sezon.

Waterboyz este o companie din Constanta, infiintata in anul 2011, reprezentata de oameni profesionisti, care se ocupa indeaproape de tot ceea ce presupune activitati distractive astfel incat sa le ofere copiiilor spatii de joaca in care sa-si creeze propriul univers, locuri menite sa le ofere distractie alaturi de cei de varsta lor. Waterboyz va pune la dispozitie o gama vasta si variata de produse si servicii precum: amenajari locuri de joaca de interior si exterior, echipamente pentru targuri si balciuri, patinoare sintetice, echipamente complete de realitate virtuala, echipamente de aqua fitness, aventura parc, casa groazei, carusele, trenulete si alte echipamente electrice de interior si exterior, laser tag, echipamente gonflabile de orice tip, cinema 9d, etc.

Daca planurile dumneavostra de viitor includ deschiderea unui business in domeniul locurilor de joaca, atunci Waterboyz sunt cei cu care trebuie sa luati legatura. Pe langa faptul ca in produsele lor exista si serviciul de amenajari locuri de joaca, acestia va pot oferi consultanta si daca aveti proiect pe fonduri europene. Nu stiti care sunt pasii d eurmat pentru elbararea unui astfel de proiect, ce produse sa alegeti? Waterboyz sta la dispozitia oricarui antreprenor ce doreste sa porneasca o afacere in domeniul locurilor de joaca, oferind sprijin in fiecare dintre pasii de urmat: consultant, proiectare, executie, montaj.

Locurile de joaca gonflabile reunesc tipuri de activitati care nu le permite celor mici sa se plictiseasca. Sunt locuri de joaca pretabile atat la interor cat si la exterior, nelipsite fiind topoganele gonflabile, peretele de catarare, curse cu obstacole, etc.

De asemeena, daca clientul doreste poate opta si pentru varianta ca Waterboyz sa amenajeze locurile de joaca de la A la Z si clientul sa preia intreaga afacere la cheie. Sunt multe elemente pentru care puteti opta la amenajarea unui loc de joaca de interior sau exterior, iar Waterboyz vi le poate oferi pe absolut toate.

Seriozitatea si profesionalismul sunt ceea ce recomanda aceasta firma, precum si calitatea si siguranta produselor pe care vi le pune la dispozitie.

Ii puteti contacta la numarul de telefon 0724.547.343 sau la adresa de e-mail: waterboyz.romania@gmail.com. Pentru a vizualiza toate produse de care dispun, plus gama de servicii oferite, vizita-ti site-ul https://waterboyz.ro/ .

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Cu ce să îți surprinzi iubitul – top cadouri inedite de la Gift Express

Published

on

Ideile clasice par depășite și nimic nu echivalează cu potențialul pe care îți dorești să îl aibă surpriza făcută iubitului sau omului drag din viața ta. Degeaba se spune că bărbații nu sunt la fel de pretențioși precum femeile, căci în fond este vorba mereu de așteptări ridicate; oricine își dorește să fie surprins plăcut printr-un cadou bine ales. Este fix expresia a ceea ce alții gândesc despre tine, deci pare mai mult decât curios să vezi cu ce încearcă să te măgulească.

Dacă ne gândim la arta de a dărui un cadou prea puțin vor conta unele aspecte materiale și cele care țin de partea de detalii. În fapt, un cadou reușit va însemna un cumul de factori: un lucru bine ales, cu semnificație și bun gust, care să fie oferit într-un context apreciat de asemenea. Așa cum există un cod al bunelor maniere, există și un cod al modului în care se oferă un cadou. Până atunci însă, trebuie să găsești acel ceva potrivit.

Tipul de bărbat

Desigur că până la o selecție de cadou trebuie să existe și o corelație cu cel care este destinatarul tău. Tipologia bărbaților poate fi un punct de plecare. Așadar, gândește-te care îi sunt pasiunile, ce și-ar dori să experimenteze sau cum se definește timpul său liber. De la preferințe de orice fel poți găsi și o variantă prin care să îl surprinzi. Desigur, toate sunt detalii. Dacă este genul minuțios, ai putea să alegi un obiect personalizat, caz în care va aprecia implicarea ta și faptul că te-ai străduit să imprimi ceva special pentru el.

Dacă este genul de persoană dornică mereu să fie în centrul atenției, ai putea să îl măguleşti cu un cadou de tip trofeu. Acest lucru îi va demonstra cât de mult îți pasă de stilul său. Până la urmă sună mai interesant decât orice alt obiect decorativ ce va fi uitat pe un raft.

De asemenea, din lista de cadouri barbati ai putea să te interesezi de cele cu iz practic. Poate că este o fire activă și se definește mai degrabă prin dorința de a se înconjura de lucruri folositoare. În acest caz te poți îndrepta spre varianta de tricouri personalizate sau de sticle de vin personalizate. Ai idei o sumedenie.

Sursa de cadouri

Diferența între un cadou reușit și unul banal este făcută și când vine vorba de sursa pe care o ai. Fără îndoială că vei avea nevoie de lucruri de calitate care prin fiecare detaliu să prezinte întocmai. Materialele precum și imprimeul – în cazul obiectelor personalizate – sunt necesare a fi cele de înaltă clasă. Nu te gândi că sunt simple detalii, ci până la urmă setează și standardul tău atât privind opțiunile pe care le ai, cât și interesul pe care îl manifești față de cel care îți este destinatar, să îi oferi un lucru de calitate și nu doar un obiect ales din compromis și nevoie.

O recomandare pentru cei interesați de inedit, de recomandări și idei aparte se referă la magazinul online www.giftexpress.ro, specializat pe nișa de cadouri. Aici se vor găsi tipuri de cadouri potrivite pentru bărbați de categorii diferite, de la cei cu vârstă înaintată, până la cei tineri și de generație actuală. Unele sunt tematice, cadouri pentru pasionații de vin sau pentru cei din domeniul de business. Se spune că o strategie în ceea ce privește alegerea unui cadou inedit este să fie vorba de un lucru total aparte de ceea ce el sau ea s-ar putea gândi că va primi. O provocare de a încerca și altceva. Asta poate să însemne un sortiment de băutură sau un accesoriu, o geantă sau un portofel, lucruri utile pentru birou. Dintre toate acestea vei găsi la Gift Express opțiuni variate, cu prețuri pe măsură.

Vara aceasta se poartă ineditul. E greu de spus că sunt trenduri ce se respectă când vine vorba de cadouri. Așadar ai de partea ta nota de originalitate, cu care să mizezi pentru a crea un stil unic al unui cadou cu aceeași definiție. Nu ezita să încerci varianta personalizării, ceea ce îți oferă și mai mult acces la inima lui. Pentru a impresiona pe deplin nu uită să îi oferi cadoul într-un moment bine ales.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Chef Foa, prezentatorul show-ului “Cine-i Chefu’?”, nedespartit de cainele lui!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Filmarile pentru show-ul culinar “Cine-i Chefu’?” sunt in toi pe masura ce marea premiera a emisiunii de luni, 18 iunie, de la ora 17:00 se apropie cu pasi repezi. Chef Foa, gazda celui mai spectaculos si distractiv show culinar, „Cine-i Chefu’?”, este una dintre cele mai bine pazite vedete din Romania.

Indragitul prezentator este insotit peste tot de catelul sau, un ciobanesc belgian tervueren pe nume Putz, care nu il scapa din ochi. Pauzele de la filmari sunt un bun prilej de afectiune si de joaca intre cei doi, spre deliciul concurentilor si al echipei.

„Incerc pe cat posibil sa il iau cu mine peste tot. Este o rasa speciala si singurul minus, ca sa zic asa, este anxietatea de separare a catelului fata de stapan. Daca plec undeva 2-3 zile, e trist pana ma intorc eu, cu toate ca acasa sunt sotia si alti membrii ai familiei. E o rasa desteapta si asta face lucrurile sa se intample mai usor, pentru ca e mai simplu sa dresezi un caine destept decat unul agitat. Dureaza mai putin, tine minte mai repede, vine in intampinare efectiv. E protector, iubitor, unde merg eu vine si el fara discutie. Adica ma intreaba <Ce-i asta, scara rulanta?>. M-am urcat eu, s-a urcat si el dupa mine, are 100% incredere in mine”, subliniaza Chef Foa, atent urmarit de Putz.

Superbul exemplar canin este in familia lui Chef Foa de un an, schimbandu-i viata intr-un mod pozitiv pentru ca, spune gazda emisiunii „Cine-i Chefu’?”, Putz „e ca un copil, vine cu responsabilitati, are un program fix, te incarca, dar te descarca de multe, si te invata multe lucruri un catel. Am minimum 10 amintiri frumoase cu el intr-o zi”.

Pe Chef Foa il veti putea urmari de luni, 18 iunie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00 in cel mai delicios show culinar „Cine-i Chefu’?” la Kanal D.  In fiecare editie vor concura trei cupluri (sot/ sotie, iubit/ iubita) pentru a descoperi daca au chimie in bucatarie, dar si pentru premiul de 1000 de Euro pus in joc pentru cuplul castigator.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending