Connect with us

Life Style

Oana Zavoranu (moderatoare TV, actrita, cantareata n.1973)

Published

on

Oana Zăvoranu (născută la data de 16 iunie 1973) actriţă, cântăreaţă și moderatoare de televiziune din România. A urmat Colegiul Naţional I. L. Cargiale şi a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti. La sugestia unor prieteni, aceasta s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, difuzată de postul TV TVR 2. Artista a câştigat competiţia, începându-şi cariera în anul 2000.

Artista a primit în anul 2002 primul său rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul La bloc. Doi ani mai târziu, în 2004, Zăvoranu a apărut în filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani .  Pelicula a înregistrat un mare succes în ţara sa de origine, având încasări de peste un milion de dolari americani doar în Italia. Odată cu semnarea unui contract cu trustul Media Pro, actriţa a fost distribuită în telenovelele Numai Iubirea şi Păcatele Evei. De asemenea, în anul 2005, artista a devenit prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, dufuzată de către postul Acasă TV.

În 2007, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii Preludiul, difuzată de Romantica. Pe data de 28 iunie 2007, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat Mai Bună ca Niciodată, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” şi „Cariño”. În prezent, artista este realizatoarea emisiunii Pact cu diavoliţa, difuzată de postul Kanal D.

2000 — 2004: Debutul în televiziune şi industria filmului

Oana Zăvoranu (stânga) interpretând rolul Eugeniei Modigliani în producţia italiană Modigliani.

După ce Zăvoranu a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti, aceasta a fost sfătuită de o serie de prieteni să îşi înceapă o carieră în televiziune.  Astfel, artista s-a prezentat la castingul ce avea drept scop găsirea unei moderatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, ce urma a fi difuzată de postul de televiziune TVR 2.  Zăvoranu a câştigat concursul, fiind desemnată noua prezentatoare a producţiei.  Ulterior, artista a prezentat alte emisiuni la postul public de televiziune, TVR 1 şi festivalul „Cerbul de aur” în anul 2004.

În anul 2002, artista şi-a făcut debutul în serialul de televiziune/sitcom-ul La bloc, regizat de Razvan Savescu şi Radu Dragomir. De asemenea, în anul 2004, artista a interpretat rolul Eugeniei Modigliani în producţia italiană Modigliani. Filmul s-a bucurat de un mare succes în Italia, având încasări de peste un milion de dolari americani doar la nivel naţional.  Modigliani a mai fost promovat şi în Franţa, Spania, Statele Unite ale Americii sau Taiwan,  având încasări totale de aproximativ 1,5 milioane de dolari americani, într-un areal geografic relativ restrâns.  Producţia a debutat pe locul 47 în Statele Unite, datorită celor 32.360 de dolari.  Din distribuţie au făcut parte Andy Garcia, Elsa Zylberstein sau Eva Herzigova, pelicula fiind regizată de Mick Davis.  Filmările s-au desfăşurat pe teritoriul României.

2004 — 2005: Creşterea popularităţii şi consolidarea carierei

În anul 2004, Zăvoranu a devenit una dintre actriţele prezente în prima telenovelă românească, Numai iubirea.  Rolul interpretat de actriţă, Andreea Damaschin, a fost obţinut în urma participării sale la un casting. Personajul Andreea Damaschin reprezintă o femeie ambiţioasă şi lipsită de scrupule ce îşi doeşte o carieră muzicală de succes, motiv pentru care încearcă să aibă o relaţie cu arhitectul Dan Bratu (interpretat de Alexandru Papadopol).

Într-un interviu acordat revistei Acasă Magazin, Zăvoranu a declarat următoarele: „Este o onoare pentru mine că am jucat în «Numai iubirea», aşa consider eu, şi cred că această telenovelă va rămâne tot timpul un punct de referinţă, va fi mereu prima telenovelă românească, indiferent de ce succes vor avea celealte producţii, şi stiu ca au şi vor avea. [..] am întâlnit oameni care încă regretă că s-a terminat.”

Un an mai târziu, artista a fost inclusă în distribuţia telenovelei Păcatele Evei, interpretând rolul Evei Cernat, un redactor de la un ziar de scandal.  La fel ca şi personajul interpretat în Numai iubirea, cel din noua producţie este unul negativ.  Zăvoranu şi-a exprimat opinia referitor la percepţia publicului asupra sa într-un interviu, afirmând faptul că „sunt persoane care o vor percepe negativ, dar sunt şi altele, multe la număr, care fac diferenţa între ea şi rolul interpretat”.

Actriţa s-a declarat încântată de prestaţia sa, deoarece aceasta reprezintă „o evoluţie în ceea ce priveşte jocul său actoricesc”. Telenovela vorbeşte despre o lume reală ce pune în discuţie teme importante, cum ar fi drogurile sau proxenetismul.


Tot în cadrul trustului Media Pro, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii de divertisment Corazon Latino. Artista a fost gazda emisiunii ce a început a fi difuzată începând cu data de 19 noiembrie 2006. Ulterior, artista şi-a încheiat contractul cu trustul Media Pro, fiind hotărâtă să acorde mai multă atenţie primului său material discografic de studio.

2006 — 2008: Materialul «Mai Bună ca Niciodată» şi telenovela autobiografică

La începutul anului 2007, artista a anunţat detalii despre primul său disc single şi videoclip, „Pusă pe Fapte”. Conform anumitor surse, filmarea acestuia a fost amânată succesiv, datorită faptului că nu a fost găsit un scenariu mulţumitor pentru a fi produs. Materialul a fost regizat de Marian Crişan, având un buget de peste 15.000 de euro.  Ulterior, Zăvoranu s-a declarat nemulţumită de atitudinea regizorului din ziua filmărilor, acesta nefiind de acord cu prezenţa presei pe platourile de filmare şi de faptul că acesta nu i-a inclus animalul de companie, Marty, în videoclip. Nemulţumită de rezultatul final al materialului, cântăreaţa a început să promoveze o altă piesă de pe primul său album de studio, „Cariño”. Videoclipul acestui cântec a fost regizat de Petre Năstase, având un buget mai scăzut decât precedentul.  Cu toate acestea, actriţa s-a declarat mulţumită de rezultat, premiera având loc la emisiunea de televiziune TeoViziunea, difuzata de postul Romantica.

Discul reprezintă o colaborare cu interpretul Adi Korekt. În ciuda campaniei de promovare de care a beneficiat, „Cariño” s-a clasat doar pe locul 99 în Romanian Top 100, în august 2007.

La doar o lună de la începutul promovării discului single „Cariño”, Zăvoranu şi-a lansat materialul discografic de debut pe data de 28 iunie 2007.  Albumul, intitulat Mai Bună ca Niciodată, a fost comercializat prin intermediul casei de discuri Roton şi include zece cântece, compuse de Marius Moga, Adi Korect şi Silviu Paduraru.  Conform artistei, materialul „s-a vândut peste aşteptări”, deşi nu au fost oferite date concrete.

Începând cu mutarea la trustul Realitatea-Caţavencu, artista a devenit realizatoare emisiunii Preludiul. În prima seară de emisie, postul a fost urmărit cel puţin un minut de către 200.000 de telespectatori. De asemenea, Zăvoranu a declarat că va realiza un serial autobiografic, intitulat Răzbunarea Oanei.  Premisa acestei telenovele o constituie asasinarea soţului ei, interpretul de muzică latino Pepe şi pedeapsa cu închisoarea.

Serialul se dorea a fi realizat pentru postul de televiziune Romantica, însă producţia acestuia nu a fost demarată imediat ce actriţa a semnat contractul cu trustul media.  Ulterior, Zăvoranu a susţinut faptul că va realiza serialul din propriile sale venituri. Interpreta s-a arătat deranjată de acest lucru, acuzându-l pe Valeriu Lazarov de faptul că nu a manifestat interes pentru producţie, afirmând: „Dacă ne-am fi apucat de treabă în momentul în care am bătut palma, iar el [Valeriu Lazarov] a încasat cei 300.000 de euro de la Romantica, acum probabil că serialul ar fi rulat fără probleme. Tărăgănarea lucrurilor, însa, a schimbat clar situaţia. Bugetul postului a început să scadă şi pentru că, la şase luni de la demararea proiectului, ne aflam exact în aceeaşi fază ca la început, astfel că ne-am văzut nevoiţi să renunţăm.”

2009 — prezent: O nouă emisiune, „Pact cu diavoliţa”

Începând cu anul 2009, Zăvoranu a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D.  După acest lucru, artista a devenit moderatoarea emisiunii de televiziune Pact cu diavoliţa, transmisă în fiecare zi de sâmbătă. Difuzarea acesteia a început pe data de 9 mai 2009, actriţa declarând următoarele: „Sunt încântată de această emisiune, care e cu adevarat atipică. Cred că oamenii se vor distra privind acest show, fiindcă subiectele sunt tratete de aşa natură încât să aducă noutăţi în lumea showbiz-ului, însa cu un iz ştrengpresc”.

Din toamna anului 2009, OZ prezinta la OTV o serie de emisiuni printre care „Oana Zavoranu Show”, „Judecata de apoi” si „Ma voi razbuna”.

Sursa: wikipedia.com , radardemedia.ro

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

4 Comments

4 Comments

 1. Gica Florin

  13 mai 2012 at 23:46

  NU LASA AMBITIA E UN ATUU AL TAU (SCUZE,MERG GREU CU PC.

 2. ilie

  1 iulie 2011 at 15:23

  OANA ZAVORANU ASUCA TBINE ROLU SI PENTRU OADOR

 3. MARCZIN FLOARE

  14 noiembrie 2010 at 21:05

  esti un inger pe pamant OANA iti sunt o mare admiratoare.esti foarte sincera ma inspira ce faci si sinceritatea ta de care foarte putin oameni pot sa fie mandri.cu respect FLORI din UNGARIA

 4. edit

  26 mai 2010 at 05:54

  buna, mult stimata Oana Zavoranu.
  pentru mine sinteti o actrita foarte indragita, v-am indragit decind ati jucat in prima telenovela Numai Iubirea.
  Stiind ca detineti un cimitir in Bucuresti , vin cu rugamintea de a ma ajuta sa intru pe piata de flori in Bucuresti cu flori de Cale. Sint cultivatoare de aceste flori. Vin cu rugamintea la D-voastra sa ma ajutati,stiind ca sinteti o sufletista. Am mare nevoie sa pot vinde florile in aceasta criza mare pentru faptul ca mama mea este foarte bolnava de Cancer si altfel nu pot sa- i asigur un tratament . detin mii de flori.Va salut cu multa stima si respect si imi cer scuze ca am indraznit sa va deranjez.

Lasă un răspuns

Life Style

Alexandra Stan, pusa la zid de avocati!

Published

on

Alexandra Stan nu isi amana datoriile pentru a-si face vacante exotice, asa cum s-a vehiculat in presa, ci sustine dreptatea si vrea sa fie tratata cu respect, nu inselata.

Totul a pornit de la fosta casa de avocatura angajata in dosarul penal indreptat impotriva fostului impresar. Aceasta i-a comunicat o suma de bani pe care cantareata trebuia sa o plateasca doar cu o zi inainte de proces, ce urma sa se judece la Curtea de Apel Constanta, suma fiind sensibil mai mare decat cea discutata si comunicata in precedent. Mai mult, pentru ca nu a platit la acel moment, artista a fost lasata fara aparare in ziua procesului.

Tinand cont de toate acestea, Alexandra Stan a refuzat sa plateasca aceasta suma care era aproape dubla decat cea comunicata initial, mai ales ca nici facturile fiscale nu ii fusesera comunicate la acel moment si nu i-au fost comunicate nici pana in prezent.

Astfel, fostii avocati au initiat procedurile de executare silita, prima cerere fiind solutionata favorabil Alexandrei de catre instanta de judecata care a respins cererea depusa de executorul judecatoresc Dumitrache.

Cea de-a doua cerere depusa de casa de avocatura la executorul judecatoresc Cojocaru a fost admisa de catre instanta.

Evident, Alexandra a contestat aceaste actiuni. Un dosar a fost castigat de artista, iar unul pierdut, dar nu este inca finalizat procesul, hotararile nu sunt definitive.

Cu toate ca artista se afla intr-o perioada excelenta din punct de vedere al carierei, urmand sa lanseaze albumul “Mami”, dar fericita si pe plan personal, aceasta nu poate sa treaca cu vederea nedreptatea si sa plateasca o suma incorecta.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Esti bautor de cafea? Iata care sunt cele mai populare boabe de cafea!

Published

on

Cafeaua este cea mai băuta licoare din lume. Există mii de soiuri cu diferite arome şi gusturi!

Boabele de cafea sunt culese cu mare grijă, însă din fiecare 100 de kg de plantă de cafea rezulta doar aproximativ 25 de kg de boabe de cafea verde care apoi sunt prăjite. În urma procesului de prăjire cantitatea mai scade cu aprox 20-30%.

 

Prăjirea cafelei durează între 10 și 20 de minute, prepararea cafelei durează între 30 de secunde la espresso și 3-6 minute la filtru.

Dar până acolo sunt sute și sute de ore de muncă ale oamenilor care cultivă plantele de cafea, culeg boabele, le prelucrează, le transportă și le depozitează cu grijă.

Din oferta de cafea boabe de pe emag.ro va prezentăm cele mai populare produse disponibile:

 

 

Cafea boabe Lavazza Super Crema, 1 kg

Lavazza Super Crema este cea mai populara cafea boabe profesionala Lavazza. Aroma, savoarea si densitatea impecabile ale espresso-ului preparat cu Super Crema va vor determina sa va intoarceti intotdeauna la aceasta alegere!

 

Cafea boabe, proaspat prajita, Hedone Cafe, PANAMA ESMERALDA PREMIUM, 100% Arabica, 1 kg

Cafeaua Panama Esmeralda Premium este cultivata in ferma Hacienda La Esmeralda in regiunea Boquete, in apropierea impunatorului vulcan Baru, la altitudini ce ating aproape 2000 metri. Avand o lunga traditie si experienta in cultura cafelei, fermierii acorda o atentie deosebita controlului calitatii, iar culesul, procesarea si spalarea se realizeaza manual, bob cu bob. Rezultatul? O cafea verde deosebita, care prin prajire dezvolta un profil complex de gust, cu accente dulci de fructe si ciocolata. Ceasca de cafea Panama Esmeralda Premium te poarta in aventura exotica a cafelei de origine. Panama Esmeralda Premium este o cafea 100% Arabica, subspecia Catuai. Fiind una dintre cele mai cunoscute subspecii ale cafelei Arabica, aceasta a fost obtinuta prin incrucisarea subspeciilor Mundo Novo si Caturra, luand ce este mai bun din fiecare planta. In traducere libera, denumirea „Catuai” vine din limba Guarani si inseamna „foarte bun”. Arborele de cafea Catuai nu creste mult in inaltime si este foarte rezistent la conditii meteorologice dificile, precum vat puternic si ploaie abundenta. Din acest motiv, este un soi de cafea raspandit si cultivat in multe zone ale lumii, cu preponderenta in tarile din America.

 

Cafea boabe BAZZARA DODICIGRANCRU, 1 Kg

Bazzara este o cafea de calitate superioara, produsa in Italia, pentru cele mai exigente gusturi. Dodicigrancru este o combinatie 100% arabica din cele mai bune 12 cafele din lume. Extrem de aromata, cafeaua este un amestec placut cu note de flori, cacao, rom si vanilie. Contine cele mai bune 12 cafele arabica din lume: Jamaica Blue Mountain Puerto Rico Yauco Selecto Santo Domingo Washed AA Mexico Washed Altura Hounduras Washed SHG Costa Rica Tarrau SHB Salvador Washed SHG Guatemala Washed SHB Nicaragua Matagalpa Brazil Selecto Fino India Platation Peaberry Ethiopia Washed Sidamo Greutate neta: 1kg.

 

 

Cafea Boabe Gimoka DolceVita 1 kg

O cafea cu o aroma placut intensa, capabila sa ofere o bautura cremoasa, aromata, cu un echilibru de textura si structura.

Cu o compozitie de 30% arabica si 70% robusta, creeaza o armonie perfecta de tarie si gust! Gimoka Dulcis Vitae cafea boabe este o cafea prajita mediu, din cele mai bune boabe alese de arabica cu note de robusta africana.

Are o savoare bogata, cremoasa si un gust persistent. Gimoka Dolce Vita creeaza o ceasca de cafea excelenta, potrivita in orice moment!

 

 

PERA SUPER CREMA Italy 1 kg

Cafeaua boabe Pera Super Crema este creata special pentru automatele vending. Produsa in Italia dintr-un amestec de 50% cafea Arabica si 50% cafea Robusta, Pera Super Crema ofera un espresso cu gust deosebit si crema bogata si persistenta. Aceasta cafea este ambalata in punga nevidata de 1 kg. Un bax contine 6 pungi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Ioana Petric vacanță relaxantă inaintea unui nou sezon Cronica Cârcotașilor

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Înaintea un sezon plin de bunăvoie și amuzament la Cronica Cârcotașilor, frumoasa prezentatoare Ioana Petric s-a bucurat de o binemeritată vacanță alături de prietenii apropiați.

Deși nu și-a plănuit din timp nicio plecare, Ioana s-a lăsat purtată de val și a ales spontaneitatea, astfel reușind să aibă parte nu de una, ci de două vacanțe relaxante. Deși nu este o iubitoare a iernii, aceasta a ales să plece, totuși, în Bansko pentru a se bucura de sezonul în care ne aflăm și pentru a-și exersa mersul cu placa. Acolo a avut parte de multă zăpadă și distracție.

Mai apoi, pentru a-și satisface și pasiunea pentru temperaturile ridicate, Ioana a ales ca destinație minunatul oraș Tel Aviv. Ea s-a declarat complet încântată atât de cultura orașului, cât și de locuitorii acestuia, Ioana considerând că ar trebui ca românii să învețe să fie mai relaxați și mai deschiși, la fel ca și ei.

Și, pentru că se aflau în Israel, Ioana și prietenii ei nu puteau rata ocazia de a vizita și Ierusalimul unde aceștia au avut parte de unul dintre cele mai spectaculoase apusuri, ceea ce a făcut-o pe frumoasa prezentatoare să creadă că “în ciuda diferențelor culturale și religioase, pe care nu ai cum să nu le observi în Țara Sfântă, la finalul zilei există un singur Dumnezeu pentru toți”.

După ultima oprire, care a avut loc la Marea Moartă, Ioana Petric s-a întors pe meleagurile țării cu amintiri de neuitat, plină de energie și pregătită pentru un nou sezon al Cronicii Cârcotașilor care va începe din 28 februarie la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending