HomeALL MEDIAOana Zăvoranu renuţă să mai prezinte emisiunea ''Judecata de apoi'' de la OTV

Oana Zăvoranu renuţă să mai prezinte emisiunea ''Judecata de apoi'' de la OTV

Scandal mare la OTV, dupa ce Oana Zavoranu nu mai vrea sa prezinte emisiunea ”Judecata de apoi” pe motiv ca, reprezentantii casei de productie sustrag bani din bugetul emisiunii, informeaza libertatea.ro

Zilele trecute, Oana Zăvoranu şi Monica Mihai, patroana “Mamitzu Production”, firma care face emisiunea vedetei de la OTV, s-au certat de mama focului în studioul OTV.

Oana a descoperit că se fura din bugetul emisiunii. Martorii la acest scandal au auzit cum Oana îi cerea explicaţii Monicăi pentru neregulile financiare.

Oana susţinea că din cei 8.000 de euro alocaţi fiecărei ediţii a emisiunii “Judecata de apoi”, cei de la casa de producţie îşi păstrau o bună parte. Metoda era simplă: pe hârtie, invitaţii la emisiune erau plătiţi cu o sumă mai mare, dar, în fapt, ei primeau mult mai puţin. Acest lucru a ieşit la iveală după ce vedeta a aflat că unul dintre invitaţi a primit doar 150 de euro, şi nu 700, cum i se spusese Oanei.

“Nu vreau să discut despre acest subiect. Într-adevăr, am descoperit lucruri care nu-mi plac, dar momentan nu vreau să dau mai multe detalii”, a declarat Oana pentru Libertatea.

Se pare însă că scandalul dintre cele două părţi e departe de a se fi oprit aici, ele aruncându- şi vorbe grele una alteia. De altfel, Oana a strigat în gura mare că nu mai vrea să filmeze pentru emisiune şi că intenţionează să renunţe la acest proiect.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • cui ii pasa?

  • cui ii pasa?

Lasă un răspuns