HomeALL MEDIAOana Zăvoranu s-a călugarit pentru ”Acces Direct”

Oana Zăvoranu s-a călugarit pentru ”Acces Direct”

Nu numai ca a imbracat straie bisericesti care-i ascundeau rotunjimile si tatuajele, dar maica Oana a defilat asa prin Piata Unirii, sub privirile indignate sau nu ale trecatorilor.
Sotia lui Pepe a procedat asa la initiativa producatorilor de la emisiunea „Acces Direct”, prezentata de Madalin Ionescu. Actrita si-a pus datele de nastere la dispozitia astrologilor, si, in urma analizei acestora, a aflat ca intr-o alta viata a fost calugarita.

Vrand sa-si redescopere cealalta fata, Oana s-a imbracat in calugarita si a asteptat sa vada daca lumnea este de acord cu aceasta noua infatisare. Locul ales pentru acest experiment a fost Piata Unirii, unde lumea a comentat in voie aceasta noua ipostaza a vedetei.

In plimbarea ei prin multime, maica Oana a avut parte atat de reactii pro, cat si contra. Imbracata astfel, Zavoranu si-a controlat orice gest si, daca in mod normal si-ar fi folosit geanta pentru a taxa persoanele obraznice, in aceasta situatie ea a dat dovada de multa stapanire de sine, rostind doar: „Iarta-i, Doamne, pentru ca nu stiu ce vorbesc!”.

Peripetiile maicii Oana pot fi urmarite marti seara, la „Acces Direct”, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns