HomeLIFE STYLEOana Zavoranu ar vrea la Antena 1?

Oana Zavoranu ar vrea la Antena 1?

Desi este criza, succesul Oanei Zavoranu pe piata de televiziune autohtona nu pare sa apuna, astfel ca ea va avea o emisiune la Antena 1 si va incasa un salariu de 20.000 de euro pe luna.
Oana zavoranu 3
Oana Zavoranu va realiza, la Antena 1, o emisiune de vara care se va numi „Acces”, renuntand astfel la Kanal D, informeaza Cancan.
Reprezentantii Antenei au incercat pe cat posibil sa mai negocieze putin suma de 20.000 de euro, insa sotia lui Pepe a refuzat sa mai lase din pretentii, potrivit unor surse din postul lui Voiculescu citate de Cancan.

Desi au fost pe punctul de a renunta, cei de la Antena 1 s-au razgandit urgent si i-au promis Oanei Zavoranu banii pe care i-a vrut. Se pare ca atitudinea Oanei a fost sustinuta si de oferta venita din partea lui Dan Diaconescu pentru noul lui proiect. Acesta face tot posibilul sa o aduca ca vedeta la OTV.

I-a dat libertatea sa isi alega un format, i-a oferit un salariu foarte mare si i-a propus sa devina si actionara la postul pe care il conduce. OTV-ul insa ramane o solutie pentru toamna a Oanei Zavoranu, in cazul in care colaborarea cu Antena 1 nu se va prelungi.

Sursa: Cancan.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns