HomeALL MEDIAOana Zăvoranu şi-a bătut croitoreasca cu ‘blugi-n cap”

Oana Zăvoranu şi-a bătut croitoreasca cu ‘blugi-n cap”

Oana Zavoranu a dezvaluit la emisiunea lui Capatos ca si-a batut croitoreasa pe motiv ca a venit cu blugi croiti prost…

Diva este cunoscuta pentru caracterul ei vulcanic si gura mare, lucruri ce o fac sa umple cu usurinta lista de mahalagioaice din Romania, scrie showbiz.ro

Vedeta TV pare ca se mandreste cu aceste calitati si tine sa se dea de fiecare data in spectacol oriunde ar fi prezenta.

Asa s-a intamplat si acum doua seri cand, invitata la emisiunea lui Dan Capatos, a marturisit fara pic de jena ca si-a batut croitoreasa.

Am inceput sa o bat cu pantalonii in cap. (…). Pepe a fugit in baie pentru ca nu mai putea de ras. I-am bagat nenorocitei la un moment dat cracul pantalonului in gura. Am luat-o de par iar ea incerca sa fuga”, a marturisit Oana cu lux de amanunte.

In momentul in care angajata acesteia a amenintat-o ca se duce in emisiune la Dan Diaconescu si arata inregistrarea cu bataia, Zavoranca s-a agitat si mai tare.

„Am ramas cu parul ei in mana iar naparca imi zice ca m-a inregistrat si ca ma da la Dan Diaconescu. Atunci am alergat dupa ea, am prins-o si am batut-o cu pantoful in cap”, adauga Oana.


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • mai bine o batea cu pumnii…. asta-i buna!

Lasă un răspuns