HomeALL MEDIAOana Zavoranu vrea sa ajunga actrita la Hollywood

Oana Zavoranu vrea sa ajunga actrita la Hollywood

Daca nu are succes in Romania, diva si-a trimis CV-ul la Hollywood poate prinde un post de actrita colo.

Dupa nenumarate esecuri la posturile autohtone de la noi din tara Zavorana incearca sa dea lovitura in SUA. In aceasta privinta ea a primit deja un rol pentru o productie horror.

Un producator a  considerat-o potrivita pentru a interpreta personajul negativ in urmatorul sau film – o criminala cu sange rece.

Diva are succes mai mult pe rol negativ.
„Jason este proprietarul unui magazin exclusivist care o are ca imagine pe Sharon Stone. Am intrat in vorba si am aflat ca se ocupa de imaginea mai multor staruri si ca are o groaza de contacte in industria cinematografica. I-am povestit ce fac eu in Romania si m-a pus in legatura cu un producator. Cand m-am intors in tara i-am trimis CV-ul si cateva secvente din productiile in care am jucat si a decis ca ma vrea in urmatorul sau proiect”, a declarat Zavoranu, pentru Cancan.

Pentru ca rolul oferit este acela al unei criminiale care ucide cu sange rece si umbla permanent inarmata, Oana va fi nevoita sa invete sa traga cu mitraliera.
Ea va avea prima intalnire cu echipa filmului la finele lui februarie, cand va zbura peste Ocean pentru o serie de probe si pregatiri.

Oana Zavoranu s-a indragostit de America.
Pe de alta parte, dragostea Oanei pentru America a facut-o sa se decida sa isi cumpere si un apartament in Los Angeles.

„Am primit un e-mail cu pozele a patru apartamente. Toate superbe, toate mari. Asteptam sa vedem ce mai gaseste si apoi vom decide asupra celei mai bune”, a declarat Oana pentru Libertatea.

Cel mai ieftin apartament dintre cele pe care a pus Oana ochii costa in jur de un milion de dolari.

In acelasi timp Oana va investi in renovarea caselor pe care le detine in Romania.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns