HomeLIFE STYLEOana Zavoranu vs Monica Columbeanu – in pact cu diavolita

Oana Zavoranu vs Monica Columbeanu – in pact cu diavolita

Joia trecuta, Monica Columbeanu nu a reusit sa faca nici un fel de “Pact cu diavolita”, caci Oana Zavoranu a dat-o afara din platou. Prezentatoarea TV a luat foc in momentul in care Monica a lansat, subtil, o amenintare la adresa emisiunii. “Am puterea de a-mi face singura dreptate, prin avocatii mei.

Si o sa am grija sa-i fie «bine» acestei emisiuni”, a spus manechinul. Monica se suparase ca producatorii au refuzat sa taie la montaj o scena care o deranja. “Iesi afara, nesimtito!”, a fost replica Oanei, care insa nu s-a oprit aici. Desi Monica s-a retras din discutie, refuzand sa intre in conflict deschis cu prezentatoarea, Oana a continuat cu o tirada de vorbe “dulci” la adresa invitatei sale. Tocmai aceste scene se tem cei de la Kanal D sa le difuzeze, luand in calcul ochiul vigilent al CNA, dar si o scrisoare oficiala pe care Monica a trimis-o catre conducerea televiziunii.

Prin acest document, vedeta solicita postului sa renunte la difuzarea conflictului, prezentand, totodata, varianta unui proces in cazul in care nu vor reusi sa ajunga la un consens. Membrii din conducerea Kanal D si ai casei de productie vor anunta, in cursul zilei de astazi, hotararea luata. “Pact cu diavolita” este difuzata la Kanal D in fiecare sambata, de la 22.30.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns