HomeALL MEDIAOceana a mărturisit la Radio 21 că este îndrăgostită

Oceana a mărturisit la Radio 21 că este îndrăgostită

Oceana a povestit ascultătorilor Radio 21 că a scris piesa „Pussycat on a Leash” insiprată fiind de fostul ei iubit. „Eram foarte geloasă pe fostul meu iubit. Îl întrebam mereu unde se duce, cu cine se întâlneşte şi într-una din zile mi-a spus că nu am cum să ţin în lesă un „dulău”. Pornind de aici, am inversat rolurile şi am creat această piesă. A fost primul cântec înregistrat de pe album”.

După ce la ultima vizită la noi în ţară Oceana a declarat că este singură, lucrurile s-au schimbat. „Pot dezvălui că sunt îndrăgostită!”, a declarat Oceana la Radio 21.

Artista cu origini franceze şi germane a mărturisit că oraşul ei preferat este Parisul. „Am o legătură specială cu acest oraş. Tatăl meu este francez şi am multe rude în Franţa. Îmi petrec mult timp lucrând aici. Cel mai recent clip al meu, cel al piesei „La, la,la” a fost filmat tot aici. E un clip foarte funny”, a explicat ea.

Oceana a mai povestit faptul că se simte extraordinar în România, că îi place cum este privită de publicul român şi că e convins că românii vor aprecia şi acest al treilea single al ei, „La, la, la”, „o piesă de dragoste, veselă, jucăuşă, pe care poţi dansa”.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns