HomeTELEVIZIUNEEmisiuni“Ochii oamenilor de pe strada iti spun exact unde esti”, a spus Florin Calinescu la ProTv International

“Ochii oamenilor de pe strada iti spun exact unde esti”, a spus Florin Calinescu la ProTv International

Telespectatorii ProTv International au avut ocazia, sambata, de la ora 17:30 sa aiba o intilnire cu totul deosebita, cu doi mari actori romani. Este vorba despre Florin Calinescu si Adriana Schiopu, dar care, surpriza – nu au venit alaturi de Monica Dascalu ca ei insisi, ci ca personajele lor, cu toate vestimentatia de rigoare.

Monica a vrut sa stie multe despre Tanti Florica, mai ales cum reuseste ea sa isi tina familia atit de unita, in ciuda diverselor probleme. “Tanti Florica ii aduna pe toti in bucatarie, deci frigiderul unei mame e cheia succesului unei reuniuni in familie, dar si a vecinilor”, uitandu-se cu subinteles la Victorita. “Ea ii ia pe toti peste picior dar e o femeie cu suflet mare”, a spus actrita, referirndu-se la “prietena” ei din serial. Si in realitate insa, Florin Calinescu si Adriana Schiopu impart ani de experienta profesionala si prietenie.

Cat despre rolurile trecute dar mai ales acesta prezent, Florin Calinescu apreciaza ca masura meseriei sale o primeste mai ales din interactiunea directa cu telespectatorii sai. “Ochii oamenilor de pe strada iti spun exact unde esti. Intotdeauna, la fiecare rol m-am bazat pe asta”, a spus actorul.

In privinta succesului serialului difuzat la ProTv si pe ProTv International, el este de parere ca, pe langa teme care se regasesc in multe familii romanesti, totul are legatura cu umorul. “Asta este singura marfa care ne-a iesit de sute ani: umorul. Munca mai putina, dar sprit, caterinca, gratare – astea ne-au tinut in viata”. Cei care nu au lipsit de la intalnirea cu Florin Calinescu si Tanti Florica s-au distrat dar li s-a facut si dor de casa, mai ales regasindu-se in vorbele acestuia referitoare la toti cei care au plecat din tara pentru un rost mai bun.

“Ne bucuram foarte mult sa ii salutam pe toti cei de afara si ne pare rau ca nu ii tine tara asta aici pe toti. Daca ar fi de munca aici, ar disparea aceasta a plecarii, in urma careia atatea familii s-au destramat”, a declarat Florin Calinescu. Impreuna cu Tanti Florica si Victorita si-a luat la revedere intr-o nota mai optimista, atentionandu-i pe acestia ca vor urma cateva episoade speciale ale serialului, mai ales de Craciun.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns