Connect with us

ALL MEDIA

Oficial, Dan Diaconescu a inceput sa emita din Italia

Published

on

Marţi, 15 octombrie, la 23:32 ora României, Dan Diaconescu a început să emită, oficial, din Italia, via Bucureşti. Semnalul este transmis şi cu ajutorul „colegilor din Marea Britanie, care îl ridică pe satelit pentru românii din toată lumea”  şi, simultan, pe canalul digital terestru 246 din Italia – spaţiul oferit de postul româno-italian Romit Tv, informeaza Hotnews.

dan-diaconescu

Cu puţin înainte de începerea transmisiei în direct cu Dan Diaconescu, moderatorii de la Romit au anunţat un număr de telefon fix de Italia, la care cei interesaţi au fost invitaţi să sune. În câteva minute, centrala telefonică a fost asaltată cu apeluri. Realizatorii emisiunii au fost nevoiţi că ceară telespectatorilor să nu mai sune, pentru că „s-a blocat centrala, lucru care nu ni s-a mai întâmplat niciodată până acum”.

La 22:35 ora Italiei a apărut pe ecran şi imaginea lui Dan Diaconescu, din studioul de la Bucureşti, pe care l-a prezentat fondatorul OTV ca pe un „punct de lucru al televiziunii din Italia”.  A anunţat că, în curând, va transmite din Roma, „de la Vatican” şi pe frecvenţa Romit datorită „fratelui său Emanuele”.  „Am deschis firma în Italia la mijlocul anului, vom emite 24/24 h, atât pe frecvenţa Romit cât şi pe satelit. Deocamdată, ne pot vedea în special românii din Italia.

Aşezat la o masă, cu un laptop în faţă, Dan Diaconescu a a anunţat „redeschiderea OTV-ului din Italia” ca pe o victorie împotriva „sistemului” . Apoi început să preia apelurile sosite prin telefon fix din Italia şi via email.

Primele apeluri au fost făcute de românce care lucrează în Peninsulă ca menajere. Viorica, din Torino, originară din Vaslui, a povestit că lucrează ca asistentă familiară (badante) şi că s-a stabilit în Italia cu familia, în urmă cu 15 ani. A telefonat „de la servici”, pentru că lucrează pentru un bătrân italian 24 de ore din 24. „Eu lucrez zi şi noapte practic aici. Fiul meu mai mare vrea să se întoarcă în România, dar ce să facă în ţară, unde să lucreze?” Tot de lipsa locurilor de muncă din România s-a plâns şi Mariana din Milano, pe care patronul OTV a invitat-o la inaugurarea oficială care va avea loc la Roma.

„Mă veţi vedea în carne şi oase (…) mă mut în Italia că nu se mai poate. Îi sfătuiesc pe români să plece în străinătate, e mai bine decât în România. Spre exemplu, în Italia mi-a luat foarte uşor licenţa, în România am avut probleme Voi face o lansare oficială, unde voi invita multă lume, după ce rezolvăm unele reglaje tehnice”.

Două sunt mesajele principale pe care le-a transmis Diaconescu, în cursul conversaţiilor cu interlocutoarele din Italia. În primul rând, a făcut un apel către românii din Italia să „informati rudele şi prietenii din România că s-a redeschis OTV-ul” şi că poate fi recepţionat şi pe satelit.  În al doilea rând, Diaconescu a susţinut că transmite din Italia pentru că aici locuiesc „trei milioane de români”, pe care el vrea să-i „unească”. „Dacă românii din Roma s-ar uni şi ar vota toţi în ziua alegerilor,  ar putea alege chiar un primar român în capitala Italiei. ”, a spus Diaconescu.

Una din ideile lui Dan Diaconescu, la lansarea „noului OTV” a fost infiintarea unei emisiuni de tip matrimonial, prin intermediul căreia să se poate cunoaşte cetăţeni din ambele tări.

Inaugurarea noul OTV a avut loc cu o mică întârziere faţă de orarul anunţat iniţial, deoarece au fost necesare operaţiuni tehnice de coordonare a semnalului. Începerea emisiei a fost aniticipată pe larg în cadrul programului „Ediţia Specială” de pe Romit tv. Proprietarul Romit Tv Emanuele Latagliata a explicat acordul de colaborare cu Dan Diaconescu. El a povestit că de la lansarea Romit Tv ca asociaţie, a solicitat colaborarea unor cunoscute posturi TV din România.

În majoritatea cazurilor, i s-au cerut sume mari pentru preluarea emisiunilor. Un exemplu: 700 de euro pentru a putea transmite un documentar vechi! „Ni s-au cerut bani chiar ca să transmitem un clipul publicitar turistic!” Pentru a ne menţine în eter, „am făcut sacrificii, am făcut chetă printre noi, chiar şi pentru a plăti factura electrică”, a spus Latagliata.

În contextul crizei şi având în faţă riscul de a nu mai emite, s-a născut colaborarea cu Dan Diaconescu, împreună cu care a sărbătorit lansarea noului OTV.

 

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Mirela

    17 octombrie 2013 at 15:05

    Buna ziua,
    Sunt in PPDD,am 2 facultati si un master,nu mai pot gasi un job in Romania,s-a terminat somajul si traiesc din ajutorul parintilor.Am o fetita de 5 ani,insa nu pot sa-i ofer o viata decenta si sunt hoatarata sa plec in Italia la munca.Sunt fericita pentru OTV si Dan Diaconescu ca incepe sa transmita din Italia!Daca in Romania nu am mai reusit sa il vad,sper sa il urmaresc din Italia!Mult succes!

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

Cazacii Rusiei, coregrafie speciala pentru Romania

“Lucram la el din noiembrie anul trecut. Nu am mai facut asta pentru niciun show din nicio tara unde am fost”

Published

on

Cazacii Rusiei, cea mai buna companie de dans rusesc din lume, va avea 3 spectacole in Romania: Iasi (23 martie 2018, Opera Nationala), Constanta (25 martie 2018, Casa de Cultura a Sindicatelor) si Bucuresti (26 martie 2018, Sala Palatului).

In show-ul de 2 ore trupa s-a decis sa includa o SURPRIZA pentru publicul de la noi din tara: un moment creat special pentru romani.

“Timp de 2 ore, Russian Cossack State Dance Company spune pe scena fascinanta poveste a cazacilor cu ajutorul muzicii live in interpretarea instrumentala si vocala a orchestrei, prin coregrafia care combina elementele de gimnastica, de acrobatie, balet cu dansul clasic si cel modern. Insa, am decis sa pregatim si sa inseram in show un moment unic, destinat prietenilor nostri romani. Nu vreau sa va dau detalii, pentru ca am ruina surpriza. Tot ce pot sa va spun este ca lucram la el din noiembrie anul trecut si ca nu am mai facut asta pentru niciun show din nicio tara unde am fost. Vor fi 2 ore uluitoare pe care nu le veti uita prea curand”, spune coregraful trupei.

 

Russian Cossack State Dance Company din Moscova 

Dupa turnee pe toate continentele si dupa ce au ridicat in picioare sali si stadioane in America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franta, Cehia, Norvegia, Elvetia, Scotia, etc., Ansamblul din Moscova aduce un spectacol ce poate fi numit Enciclopedia vietii cazace. In repertoriul lor sunt mai mult de 20 de dansuri, 50 de cantece si 10 compozitii instrumentale. Renumiti pentru forta atletica de pe scena, Cazacii danseaza cu vigoare, cu stralucire si spontaneitate si o fac la fel de natural precum respira. Fiecare scena este un compozit complex, bazat pe elementele istoriei cazacilor, pe folclor, pe costume, pe butaforie precum sabiile cazacilor (saska) sau tunuri, totul sub bagheta Artistului Emerit, directorul artistic si fondatorul Companiei de Dans, Leonid Milovanov.

Biletele se pot achizitiona Online: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro Myticket.ro si in reteaua magazinelor partenere, la casa de bilete a Salii Palatului, la casa de bilete ale Casei de cultura a sindicatelor din Constanta, la casa de bilete a Operei din Iasi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Matinalul București Fm: Răzvan Petre are un nou coleg de dimineață

Published

on

Foto Credit: BUCURESTI FM

Răzvan Petre, realizatorul Matinalului Bfm, va da startul unor dimineți mai tari decât cafeaua alături de noul său coleg, Marius Stoica.

Astfel, începând de astăzi, de luni până vineri, de la 06.30 la 10.00 cei doi vor spune “Bună dimineața, București!” pe 98,3 sau live pe bucurestifm.ro și pe aplicația pentru telefon. Matinalul aduce și noutăți: alte provocări inedite pentru ascultători și invitați, multe concursuri, campanii în premieră și mult mai multe zâmbete.

 

Răzvan Petre are 35 de ani, este din Constanta și lucrează în industria radio de 14 ani, activând la început la postul regional al Radio Romania de acolo, și este realizatorul matinalului Bfm de 4 ani. Perfecționist din fire, radioul îi curge prin vene. Spritul fresh, muzica bună, atitudinea young a București Fm se regăsesc în programele postului dar si  matinalul pe care îl realizează. Mai ales că Răzvan este și Playlist Manager-ul Bucuresti FM. “Dacă la Matinal avem invitați cei mai vogă artiști, muzica postului nu putea să fie altfel. De altfel, mai toți artiștii care se aud acum pe radio au venit pentru prima dată la noi în studio iar multe dintre piesele care au devenit hit-uri s-au auzit pentru prima dată la București Fm. Am inventat multe concepte radio pe care acum oamenii le consideră firești și le regăsesc dezvoltate pe toate posturile de radio din România. Sunt lucruri pe care le confirmă cronologia din online”, spune Răzvan. Marius Stoica, bucureștean de proveniență, este om de radio de 11 ani, activează ca MC la diverse evenimente iar muzica este o pasiune la fel de mare ca și radioul. Marius a fost concurent la “Vocea României”, în echipa lui Smiley. “Matinalul Bfm trezește bucureștenii și cu informații foarte utile, dar și cu multă voie bună!”, adaugă Marius.

Iar atunci când pasiunile comune pentru radio și muzică se întâlnesc, nu poate să iasă decât un format de morning show de ascultat!

28 de ani de Bfm

Bucureşti FM emite din anul 1990, ca singurul post de radio destinat vieţii Capitalei. Deși denumirea a fost schimbată în timp (Antena Bucureștilor, Radio București), postul și-a păstrat caracterul unic în peisajul radiofonic bucureştean, oferind informaţii despre tot ceea ce se întâmplă în metropolă (din punct de vedere administrativ, social, educativ, economic, cultural, sportiv). Anul acesta postul împlinește 28 de ani, mesajulul către ascultători fiind unul adaptat vremurilor și vremii: București FM! Be active, Be smart, Be cool!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending