HomeTELEVIZIUNEGrila de programeOlimpiada de la RIO modifica grila de programe a TVR

Olimpiada de la RIO modifica grila de programe a TVR

Din 6 august, pe durata Jocurilor Olimpice de Vară, transmise integral de TVR, grupajele informative îşi schimba ora de difuzare. Mai exact, principalul Telejurnal de seară de la TVR 1 va începe la ora 19.00, iar Jurnalul de prânz – la ora 13.00.

De asemenea mai multe producţii ale TVR vor fi scoase din grila pentru a face loc celor 600 de ore de transmisiuni în direct de la RIO. Toate cele 35 de sporturi de la RIO se vor vedea pe TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD.

Modificările din grila TVR vor dura 16 zile, atât timp cât va dura şi competiţia de la RIO.

Delegaţia României va participa la 15 probe şi în total avem 104 sportivi.

 

Jocurile Olimpice de vară din 2016 , cunoscute oficial sub numele de a XXXI-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară, sunt ediția cu numărul treizeci și unu a Jocurilor Olimpice de vară, cel mai mare eveniment multi-sportiv care are loc o dată la patru ani. Jocurile Olimpice de vară din 2016 sunt cunoscute, în general, sub numele de Rio 2016, deoarece evenimentul se va desfășura în Rio de Janeiro, Brazilia.

Rio de Janeiro a fost desemnat oraș gazdă în cadrul celei de-a 121-a Sesiuni a CIO, desfășurată la Copenhaga, Danemarca pe 2 octombrie 2009. Celelalte orașe finaliste au fost Madrid, Spania; Tokyo, Japonia și Chicago, Statele Unite ale Americii. Rio este primul oraș sud-american care va găzdui Jocurile Olimpice de vară, al doilea din America Latină după Ciudad de México în1968 și primul din Emisfera sudică după 2000.

Jocurile se vor desfășura în perioada 5—21 august 2016. Peste 10.500 de sportivi de la 205 Comitete Olimpice Naționale (CON-uri) vor participa la probele sportive. Vor fi cuprinse 28 de sporturi — inclusiv rugby în șapte și golf, care au fost adăugate de Comitetul Internațional Olimpic în 2009.

Probele sportive se vor desfășura în 33 de arene răspândite în 4 regiuni ale orașului — Barra, Copacabana, Deodoro și Maracanã.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns