HomeTELEVIZIUNESportOlimpice: A început vânzarea biletelor pentru JO de la Soci, cu un an înaintea startului competiţiei

Olimpice: A început vânzarea biletelor pentru JO de la Soci, cu un an înaintea startului competiţiei

Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci (2014) a lansat joi campania de vânzare a biletelor pentru această competiţie, cu 365 de zile înaintea ceremoniei de deschidere, care va avea loc în staţiunea rusă de la malul Mării Negre.

Cetăţenii ruşi şi străinii rezidenţi în Rusia pot achiziţiona bilete doar prin intermediul paginii oficiale www.sochi-214.com, a anunţă organizatorii JO 2014.

Pe lângă bilet, care include taxele şi posibilitatea de a călători gratis în ziua competiţiei, persoanele interesate trebuie să prezinte un paşaport special de suporter pentru a putea ajunge la instalaţia olimpică.

„Până la 31 mai 2013, toate biletele vor fi puse în vânzare doar cu indicarea preţului, însă fără un loc concret. Preţul minim va fi de 500 ruble (aproximativ 12 euro) iar cel maxim 50.000 ruble (1.200 euro)”, adaugă comunicatul.

Organizatorii precizează, totodată că, „pentru competiţiile la care există o cerere mare, precum hocheiul pe gheaţă, patinajul şi ceremonia de deschidere, se vor vinde doar câte patru bilete de persoană”.

Jocurile Olimpice de la Soci sunt primele Jocuri de iarnă care vor avea loc în Rusia şi, totodată, cele mai scumpe din istorie, investiţiile totale ridicându-se la 50 miliarde dolari.

AGERPRES

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns