Connect with us

Emisiuni

Olivia Pãunescu şi Vali Butnaru prezintã Observatorul matinal la Antena 1

Published

on

Observatorul Antenei 1 şi totodatã unul dintre cele mai puternice branduri în rândul jurnalelor de ştiri din România începe sãptãmâna cu câteva noutãţi. Observatorul matinal va reveni într-un format nou, mai relaxat şi mai dinamic, cu rubrici noi şi o nouã imagine. Olivia Pãunescu şi Vali Butnaru vor prezenta în fiecare dimineaţã, începând cu ora 06, cele mai importante evenimente ale zilei, iar Mihaela Cãlin va trece la pupitrul Observatorului 13 şi Observatorului 16.

Olivia Pãunescu a pãşit în lumea televiziunii ca reporter, iar dupã câţiva ani de intervenţii live a trecut la pupitrul ştirilor sportive, în cadrul unei televiziuni de ştiri. Dupã mai bine de un an de zile, Olivia a hotãrât cã este timpul sã facã încã un pas în cariera ei. „Pentru mine, Observatorul matinal reprezintã un nou început, din toate punctele de vedere. Experienţa mea cu televiziunea a început în urmã cu mai bine de şase ani de zile, însã acum simt cã mi-am gãsit perechea!”.

Iar atunci când spune „perechea”, Olivia se referã la colegul sãu de pupitru, Vali Butnaru. Încã de la prima lor întâlnire, cei doi nu au putut sã nu remarce câte lucruri îi leagã: amândoi vin dintr-o televiziune de ştiri, sunt nãscuţi sub semnul Vãrsãtorului, amândoi în Bucureşti, se bazeazã foarte mult pe intuiţie şi nu pun mare preţ pe analizã. Vali nu este nici el strãin de pupitrul ştirilor: mai bine de un an de zile a prezentat buletinele de dimineaţã în cadrul unei televiziuni de ştiri. „De când mã ştiu mi-am dorit sã prezint Observatorul. Ma uitam la Sandra şi Lucian în fiecare searã, iar de la Sandra am avut ocazia sã fur câteva taine ale acestei meserii, într-o şcoalã de televiziune.”

Mihaela Cãlin va spune „Bunã ziuã” la Observator 13 şi Observator 16 dupã cinci ani în care a spus „Bunã dimineaţa” la Observatorul matinal. „Mi-a fost tare drag matinalul şi nu m-am grãbit sã plec de acolo. Consider cã o experienţã solidã în jurnalism se construieşte în timp şi este foarte important sã nu arzi etapele. Am trecut la pupitrul Observatoarelor de peste zi atunci când am simţit cã superiorii mei, oameni care au vãzut multe în domeniu, au cu adevãrat încredere în mine, nu fac experimente”.

Cei cinci ani de experienţã la matinal au pregatit-o pentru nebunia jurnalelor care se construiesc, de multe ori, când evenimentele încã sunt în desfãşurare, când încã nu se cunosc toate detaliile. Dar pentru cã Mihaela este jurnalist şi fost reporter de „linia întâi” pentru Observator, ştie cã neprevãzutul este ceea ce face aceastã meserie mai incitantã şi mai frumoasã.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Foto Credit: Antena 1

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Lia

    4 februarie 2013 at 15:47

    Cu cat este platit in plus Valentin Butnaru de a parasit Realitatea TV in favoarea Antena 1? Stie careva ce salar avea la Realitatea TV si cat are acuma?

Lasă un răspuns

Emisiuni

Iulia Vântur și Monica Bârlădeanu sunt împreună la Ferma vedetelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii au parte de multe surprize la Ferma vedetelor. Iulia Vântur este invitata Monicăi Bârlădeanu la fermă și vine pentru a le da sfaturi concurenților, pentru a vedea ce au reușit să construiască și cum se descurcă ei în condițiile date.

Plină de energie și voie bună, Iulia se va juca cu fermierii, va cânta, dansa și nu va scăpa nici de interviurile de la Ferma TV, luate cu dibăcie de Cosmin Natanticu. Atmosfera din fermă va fi una de sărbătoare și distracția va fi în floare, cât timp va sta Iulia în fermă. „M-am bucurat foarte mult să vin la fermă și să văd cum sunt noii fermieri! Monica este o gazdă foarte bună și un real sprijin moral de care au mare nevoie. Am găsit acolo un peisaj de poveste, o atmosferă foarte frumoasă și ne-am distrat împreună! Au muncit mult și se vede cât suflet au pus în transformarea fermei!”, a declarat Iulia.

„Am auzit că Iulia era în țară și ne-am gândit s-o invităm să treacă pe la noi prin fermă ca să îi prezint noua generație de concurenți cu care mă mândresc. Momentul în care ne-am așezat noi, ieșencele, în capul mesei a fost emoționant și pentru noi două, dar și pentru fermieri, iar complicitatea noastră a fost destul de derutantă pentru cei de la masă. Îi spusesem Iuliei, înainte de intrare, că vedetele noastre au ajuns în acel punct în care presiunea psihică te poate face să cedezi. Îi mulțumesc Iuliei pentru generozitatea cu care i-a motivat perfect să-și depășească limitele și să meargă mai departe.”, a declarat Monica.

Monica Bârlădeanu va intra în casă și îi va aduna pe toți la masă pentru a citi scrisoarea lăsată de Andrei Duban și pentru a le spune cine va fi următorul fermier șef ce își va alege servitorii și va trimite încă o persoană la duel.

Cine va fi, dar mai ales cum se va comporta fermierul săptămânii cu colegii săi, de la ce vor izbucni noi tensiuni în fermă și cine vor fi cei vizați pentru a deveni servitori rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, numai la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Cheloo, despre filmările la The Four – Cei 4: ”Cei care au plecat acasă au venit degeaba”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aflat din nou în postura de jurat, Cheloo mărturisește că este foarte atras de formatul ”The Four – Cei 4”, emisiune care va avea premiera pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1.  

Considerat de fiecare dată un jurat extrem de sincer, Cheloo mărturisește că tocmai acest lucru îl atrage în show-ul ”The Four – Cei 4”. Iar faptul că toți concurenții sunt nume deja cunoscute pe piața muzicală din România, face ca miza să fie cu atât mai mare. ”Mi se pare foarte deștept formatul, mai rămâne doar ca challengerii să vină și să își dorească. Dacă vin de complezență, pleacă acasă. Ei nu sunt niște nimeni și trebuie să se comporte ca atare. Ei nu vin aici să dea cu o piatră în apă. Cei care au plecat acasă au venit degeaba. Au fost câteva cazuri în care am fi putut să le dăm ocazia să intre la duel, dar nu am văzut convingere în ochii lor, nu am văzut dorință! Au venit să cânte și atât! Îți mulțumim, e gratuit, ne bucurăm că ai venit, ne umplem timpul, dar dacă vrei să fii aici, trebuie să transmiți o stare și nouă și celor din sală”, spune Cheloo.

Fiecare dintre ”Cei 4” are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.

Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela.

Fiecare challenger care obține toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câștigătorul, votând prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

AICI EU SUNT VEDETA: Radu Sîrbu, de la O-Zone, se teme de fantome și ține mult la bibelourile din casă

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Joi, 22 martie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, Radu Sîrbu, component al trupei O-Zone, vine alături de fiica sa cea mijlocie, Eva (4 ani și jumătate), să le arate tuturor cât de bine se cunosc unul pe altul. Iar adorabila fetiță va spune diverse lucruri haioase despre celebrul său tată. 

O să mă aștept la surprize de la Eva, pentru că are o imaginație foarte bogată și, uneori, mă surprinde și pe mine cu ce zice”, mărturisește Radu.

Așadar, joia aceasta, micuța Eva va spune, printre altele, despre tati, că ține foarte mult la șosetele lui cu… pisicuțe și la bibelourile din casă, că pictează în timpul liber și că îi este frică de fantome.

Ce alte dezvăluiri va face micuța Eva, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 22 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending