HomeTELEVIZIUNEEmisiuniOlivia Pãunescu şi Vali Butnaru prezintã Observatorul matinal la Antena 1

Olivia Pãunescu şi Vali Butnaru prezintã Observatorul matinal la Antena 1

Observatorul Antenei 1 şi totodatã unul dintre cele mai puternice branduri în rândul jurnalelor de ştiri din România începe sãptãmâna cu câteva noutãţi. Observatorul matinal va reveni într-un format nou, mai relaxat şi mai dinamic, cu rubrici noi şi o nouã imagine. Olivia Pãunescu şi Vali Butnaru vor prezenta în fiecare dimineaţã, începând cu ora 06, cele mai importante evenimente ale zilei, iar Mihaela Cãlin va trece la pupitrul Observatorului 13 şi Observatorului 16.

Olivia Pãunescu a pãşit în lumea televiziunii ca reporter, iar dupã câţiva ani de intervenţii live a trecut la pupitrul ştirilor sportive, în cadrul unei televiziuni de ştiri. Dupã mai bine de un an de zile, Olivia a hotãrât cã este timpul sã facã încã un pas în cariera ei. „Pentru mine, Observatorul matinal reprezintã un nou început, din toate punctele de vedere. Experienţa mea cu televiziunea a început în urmã cu mai bine de şase ani de zile, însã acum simt cã mi-am gãsit perechea!”.

Iar atunci când spune „perechea”, Olivia se referã la colegul sãu de pupitru, Vali Butnaru. Încã de la prima lor întâlnire, cei doi nu au putut sã nu remarce câte lucruri îi leagã: amândoi vin dintr-o televiziune de ştiri, sunt nãscuţi sub semnul Vãrsãtorului, amândoi în Bucureşti, se bazeazã foarte mult pe intuiţie şi nu pun mare preţ pe analizã. Vali nu este nici el strãin de pupitrul ştirilor: mai bine de un an de zile a prezentat buletinele de dimineaţã în cadrul unei televiziuni de ştiri. „De când mã ştiu mi-am dorit sã prezint Observatorul. Ma uitam la Sandra şi Lucian în fiecare searã, iar de la Sandra am avut ocazia sã fur câteva taine ale acestei meserii, într-o şcoalã de televiziune.”

Mihaela Cãlin va spune „Bunã ziuã” la Observator 13 şi Observator 16 dupã cinci ani în care a spus „Bunã dimineaţa” la Observatorul matinal. „Mi-a fost tare drag matinalul şi nu m-am grãbit sã plec de acolo. Consider cã o experienţã solidã în jurnalism se construieşte în timp şi este foarte important sã nu arzi etapele. Am trecut la pupitrul Observatoarelor de peste zi atunci când am simţit cã superiorii mei, oameni care au vãzut multe în domeniu, au cu adevãrat încredere în mine, nu fac experimente”.

Cei cinci ani de experienţã la matinal au pregatit-o pentru nebunia jurnalelor care se construiesc, de multe ori, când evenimentele încã sunt în desfãşurare, când încã nu se cunosc toate detaliile. Dar pentru cã Mihaela este jurnalist şi fost reporter de „linia întâi” pentru Observator, ştie cã neprevãzutul este ceea ce face aceastã meserie mai incitantã şi mai frumoasã.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Foto Credit: Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

Latest comment
  • Cu cat este platit in plus Valentin Butnaru de a parasit Realitatea TV in favoarea Antena 1? Stie careva ce salar avea la Realitatea TV si cat are acuma?

Lasă un răspuns