Connect with us

Radio

Olivia Steer a stat „De vorbă cu Oianu”, la Radio Smart FM

Published

on

Reclame

Olivia Steer a intors Romania pe dos de cateva ori. Pe platformele sociale, medici si nu doar ei au tocat-o marunt maruntel pentru opiniile Olivia expuse pe Facebook. A fost invinuita ca pledeaza impotriva vaccinurilor si ca rata lor a scazut foarte tare in Romania. Ce nu s-a spus este ca aceasta tendinta se petrece la nivel mondial,  unde nu exista Olivia Steer.

A fost si este aratata cu degetul pentru ca nu este medic, dar opiniile ei influenteaza o multime de oameni. Ea spune ca, multumita Constitutiei, are dreptul la opinii si convingeri, pe care sa le expuna public. Si ca le-a comunicat celor ce o citesc sa ia opiniile cu titlu de inventat.

 

Olivia Steer: De 26 de ani ni se spune ce să credem și ce să spunem. Comunismul n-a murit. oamenii nu pun la îndoială ce li se spune. Dar mai sunt unii care îşi cunosc drepturile, poate cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată a fost să fac facultatea de Drept. Ştiu care-mi sunt drepturile şi nu mi-e teamă să le folosesc. oamenii, în general, care nu au legătură cu mediul juridic, nu ştiu nimic despre asta, şi înclină să creadă tot ce le spune autoritatea.

Asta se întâmplă peste tot, vezi în Norvegia, unde copiii le sunt luaţi oamenilor din cauza unor vini imaginare. Nici acolo nu ştiu oamenii ce drepturi au. Asta se întâmplă şi aici. Oamenii nu ştiau acum doi ani că vaccinurile nu sunt obligatorii. Nu poţi pune baza pe ce-ţi spune statul în chestiuni esenţiale pentru viaţă ta. Trebuie să te întrebi: oare ce se ascunde în spatele acestei decizii? Oare ce interese nebănuite există în spate?  Scopul statului nu este să mă vadă pe mine bine, prosperând.

 

Tu crezi că ai o opinie extremă?

În momentul în care afirm că îmi doresc să existe un vaccin sigur cu care să-mi vaccinez copiii şi să-i pun la adăpost de orice boală contagioasă, eu cred că sunt extrem de moderată. Dar în momentul în care sesizez că în acele vaccinuri există nişte substanţe chimice, extrem de toxice, mercurul este în clasa nr 1 de risc a neurotoxinelor. Şi eu întreb ce caută o neurotoxină atât de puternică într-un vaccin pe care cineva vrea că eu să-l administrez copilului meu? Punj o întrebare. Nu sunt doctor, luaţi ce spun eu doar cu titlul de inventar. Oamenii abia acum află că în vaccinuri există substanţe toxice. Şi eu am crezut cândva în validitatea acestor vaccinuri şi m-am vaccinat până la un punct, în care m-am trezit şi-am început să-i spun doctorului de familie că am început să mă documentez şi mă îngrozesc de ceea ce aflu, nu a putut să-mi aducă niciun argument care să mă convingă să merg mai departe. Mi-a spus: „Dar e un caz la un milion”. „Da, dar dumneavoastră puteţi să-mi garantaţi că nu va fi copilul meu acel caz dintr-un milion? Dumneavoastră aţi terminat medicina şi-mi spuneţi că aceste vaccinuri sunt sigure. Eu n-am terminat medicina, n-am de unde să ştiu. Eu am terminat Dreptul şi ştiu că, dacă ceva se întâmplă unui copil, cineva trebuie să răspundă. Luaţi pixul şi hârtia şi asumaţi-va răspunderea că nu va fi copilul meu cobaiul acestor cercetători.” Ea s-a uitat la pix, la foaie şi înapoi la mine, şi-apoi a zis: „Ei, dacă nu vrei, asta e. Şi-n clipă aia mi-a fost limpede că minte”.

 

Nu crezi că ai insistat prea mult pe acest subiect?

Eu vreau să definim ce înseamnă că am insistat prea mult. Este un subiect de viaţă şi de moarte. Sunt foarte mulţi copii care au rămas cu sechele înfiorătoare sau sunt alţii care au murit, sunt cazuri în instanţa câştigate de părinţii copiilor bolnavi de autism. Ce e extrem de a te interesa de un subiect atât de important. Juridic, am tot dreptul să mă interesez de un subiect, să folosesc toate sursele pe care eu le consider valabile. Am dreptul să-mi fac opinii şi, mai mult decât atât, am dreptul să am convingeri politice, religioase, medicale, de toate felurile şi mai am dreptul să mi le exprim liber, neincalcand astfel drepturile şi libertăţile nimănui, pentru că eu nu fac atacuri nominale la persoane, eu vorbesc despre un subiect , care mi se pare de importantă vitală şi am dreptul să vorbesc liber despre el.

 

Oamenii sunt obligaţi să te creadă?

Nu. Am spus de nenumărate ori, luaţi cu titlu de inventar ceea ce va spun, am repetat aceeaşi formulă că să fie limpede pentru toată lumea că eu nu mă erijez într-un specialist. Sintetizez ceea ce adun că informaţie şi o fac publică pe canalele mele de comunicare.

Ai o putere mediatică atât de mare încât, dacă-ţi expui părerea în public, ai să reuşeşti să dai sistemul peste cap şi toată lumea va face ce zici tu?

Sunt  un om obişnuit, eu am contracte ferme cu industria pătrunjelului crescut la noi şi vândut de o băbuţa, pe care o ridică, din când în când,  Poliţia Comunitară. Acum se vorbeşte despre aşa zisă epidemie de rujeolă care nu există. Luat la puricat nişte statistici, se arată că în momentul de faţă sunt de zece ori mai puţine cazuri de rujeolă, faţă de acum doi-trei ani. Iar rata vaccinării atunci era aproape de 100%. Deci, în momentul în care oamenii s-au vaccinat, a existat epidemie de rujeolă, despre care autorităţile nu au spus nimic. Ei au recurs la un tertip odios, ei nu atacă ideea, venind cu argumente, mă atacă pe mine, ca persoană, încercând să mă decredibilizeze. Dar cine i-a învăţat asta, i-a învăţat prost, pentru că oamenii sunt foarte sensibili la genul asta de manipulare.

Nu i-a învăţat nimeni, aşa i-a învăţat sistemul, e comunismul, e aceeaşi poveste. Avem  ţară care nu funcţionează, cu un sistem administrativ corupt, iar lupta autorităţilor este cu Olivia Steer. Asta e prioritatea noastră? De ce eşti tu de vină?

Nu am schimbat nimic, sistemul s-ar fi sesizat şi şi-ar fi asumat gafele, faptul că în dese rânduri, a minţit. Dar eu nu influenţez nimic, sunt nevinovată. În România lui 2016, să ai o opinie înseamnă delict. Am dreptul să mă întreb de ce nu mai există Institutul Cantacuzino, de ce nu mai avem vaccinuri româneşti şi de ce trebuie să aduc de undeva dintr-o ţară în care vaccinul este făcut pe tulpini cu care eu n-o să mă întâlnesc niciodată, pentru că eu nu trăiesc în acea ţară.

 

Foto Credit: SMART FM

Advertisement

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Documentar14 ore ago

James Cameron revine cu un serial premiat cu Emmy: „Secretele Caracatiței” va fi difuzat pe National Geographic Wild pe 22 Aprilie

Special TVo zi ago

Când visăm împreună, ne adunăm împreună! PRO TV și FRF lansează Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Reality Show2 zile ago

Diseară, la Chefi la cuțite începe bootcampul sezonul 13: concurenții se confruntă cu presiunea celei dintâi probe eliminatorii

Emisiuni2 zile ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Monden2 zile ago

Întâlnire amoroasă între doi concurenți Survivor, înainte de show-ul de la Pro TV: „A venit la mine acasă și era băută”

Reality Show2 zile ago

Filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții sunt în țară! Finala va fi LIVE!

Documentar6 zile ago

National Geographic anunță premierea serialului „NASA: Culisele Inovațiilor” la 43 de ani de la trimiterea primei nave în spațiu

AUDIENȚE TV7 zile ago

Faimoșii continuă seria victoriilor, iar problemele încep să apară pentru Războinici, la Survivor All Starss. Show-ul, lider de audiență

ȘTIAI CĂ...?7 zile ago

RIHANNA, cântăreață care explodează pe scenă. Care a fost ascensiunea sa în industria muzicală mondială

Reality Showo săptămână ago

Faimoșii caută o victorie mult așteptată în jocul vital, la Survivor All Stars: ”mergem spre imunitatea asta, cu gândul să câștigăm”

FOTBALo săptămână ago

PRO TV și FRF pregătesc o surpriză suporterilor, înainte de EURO 2024! Doar 67 de zile rămase până la meciul de debut!

Facebook

Advertisement

IN Trending