HomeTELEVIZIUNEEmisiuniOmul care „conectează români izolaţi cu lumea” vine la TVR 1

Omul care „conectează români izolaţi cu lumea” vine la TVR 1

Cătălin Ştefănescu stă de vorbă duminică seară, la Garantat 100% de la TVR 1, cu Paul–André Baran, directorul Programului Biblionet*. Absolvent de ştiinţe politice la San Francisco State University, Paul-André Baran a iniţiat şi coordonează un proiect ambiţios de informatizare a bibliotecilor publice din România.

Implicaţi în proiect, pe măsură ce au călătorit în ţară, jurnaliştii Irina Păcurariu (TVR), Vlad Petreanu, Cătălin Ştefănescu (TVR) şi scriitorul Radu Paraschivescu au descoperit şi consemnat schimbarea din comunităţi atunci când accesul la informaţie permite oamenilor să-şi îmbunătăţească viaţa. În calitate de partener oficial al campaniei, TVR a realizat o serie de filme despre impactul calculatorului, Internetului asupra vieţii oamenilor din comunităţi româneşti, filme pe care le-a difuzat pe posturile sale – TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD. Despre proiectul Biblionet, dar şi despre viaţa sa în România, va povesti Paul Baran la Garantat 100% de duminică seară.

Ca de obicei, Garantat 100% continuă programul de susţinere a tinerilor artişti, invitându-vă, în această seară să vizionaţi un fragment din piesa „De ce fierbe copilul în mămăligă”, de Aglaja Veteranyi. Interpretează Aida Avieriţei – an II, master, arta actorului, Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, clasa profesorului Gelu Colceag.

Iar pentru destindere, în încheierea ediţiei din 27 ianuarie a emisiunii Garantat 100%, este programată întâlnirea cu Radu Drăgănescu Band.

Foto Credit: TVR

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns