HomeALL MEDIAOmul de afaceri Nicusor Stan a fost desemnat “Antreprenorul anului 2012”

Omul de afaceri Nicusor Stan a fost desemnat “Antreprenorul anului 2012”

Pentru ca a terminat inca un an pe profit si pentru ca isi dezvolta afacerea, extinzandu-se cu un loc de joaca pentru copii, sub acelasi brand, care l-a si consacrat, omul de afaceri Nicusor Stan a fost desemnat antreprenorul anului in cadrul Galei Celebritatilor editia 2012.

La ridicarea premiului acesta a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi, familiei care i-a dat putere si l-a incurajat intotdeauna in planurile lui curajoase de afaceri si echipei sale, alaturi de care isi petrece cel mai mult timp si isi pune in aplicare ideile: “Fara toti acesti oameni minunati din jurul meu, as fi ajuns departe, dar nu atat de departe”.
Nicusor Stan este un avocat de succes, care a patruns in lumea antreprenoriatului de 18 ani, astazi ajungand sa aibe o cifra de afaceri impresionanta si sa termine anul financiar pe profit, in conditiile de criza pe care le traverseaza societatea romaneasca.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns