HomeALL MEDIAOncescu le-a demonstrat Djilor ProFM ca isi poate tine respiratia 3,5 minute!

Oncescu le-a demonstrat Djilor ProFM ca isi poate tine respiratia 3,5 minute!

Invitat in studioul ProFM, Supraomul Oncescu a tinut sa le demostreze Djilor ProFM, Greeg si Onuc, dar si ascultatorilor, ca este pregatit pentru recordul pe care are de gand sa-l inscrie in Cartea Recordurilor: sa mearga pe sub apa 33 de metri cu o haltera de 50 de Kg in spate.

“Ora de Bancuri” a luat in greutate ieri seara! Greeg si Onuc s-au pregatit temeinic pentru intalnirea cu Oncescu, ba chiar au incercat sa-si tina respiratia pana la intrarea invitatului la microfon. Si, bine au facut, pentru ca odata ajuns in studioul ProFM, Oncescu i-a si provocat pe Dji.

Echipat cu o teava speciala, Supraomul i-a pus pe Greeg si Onuc la grea incercare: i-a pus sa sufle cat pot ei de tare in teava, el fiind la celalalt capat al acesteia, sufland cat se poate de tare.
Dupa jocul care i-a cam ametit pe Greeg si pe Onuc, Oncescu si-a luat teava si a facut cateva cornete, pe care le-a si tras prin studio.

Demonstratia LIVE abia acum incepe: Oncescu ne va arata rezultatele antrenamentelor lui in show-ul “Supraom la apa”, ce se va difuza duminica, live, de la ora 15:00 pe Voyo.ro si de la ora 16:00 si pe Sport.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns