HomeTELEVIZIUNEEmisiuniOraşul de sub oraş, lumea înfricoşătoare a oamenilor străzii, la România, te iubesc!, duminica, pe ProTV

Oraşul de sub oraş, lumea înfricoşătoare a oamenilor străzii, la România, te iubesc!, duminica, pe ProTV

La suprafaţă – maşini de lux, terase şi cafenele, zone rezidenţiale bune. La trei metri sub asflat se întinde un alt univers, dominat de droguri, lipsuri şi ostracizări – lumea în care trăiesc oamenii străzii. Duminică, 25 noiembrie, la România, te iubesc! corespondentul Ştirilor ProTv Rareş Năstase coboară în canale şi prezintă telespectatorilor care sunt regulile ce guvernează viaţa celor fără un acoperiş deasupra capului. „Dezvăluim lumea înfricoşătoare, condiţiile inumane, acelaşi trai mizer de două decenii. O lume cu ierarhii, reguli dure şi o graniţă uriaşă până la civilizaţie”, mărturiseşte Rareş.

Ca şi când viaţa lor nu ar fi una suficient de chinuită, există oameni care chiar fac bani de pe urma oamenilor străzii. „Vedem şi cât de vinovate sunt autorităţile şi ONG-urile pentru o situaţie care persistă în Capitală de mai bine de 20 de ani”, mai spune corspondentul Ştirilor ProTv. „Vom vedea cum au evoluat copiii anilor ’90 care au făcut înconjurul lumii, filmaţi în timp ce inhalau aurolac din pungi. Îi vedem în 2012, după ce i-am filmat în 1995 sau în 2000. Unii sunt tot pe străzi, alţii şi-au depăşit condiţia şi s-au realizat. Mai bine de jumătate însă nu au supravieţuit anilor grei de pe străzi”, relatează corespondentul Ştirilor ProTv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns