HomeLIFE STYLEOreste uimeste cu declaratia sa privind copilul lui Mircea Badea!

Oreste uimeste cu declaratia sa privind copilul lui Mircea Badea!

La scurt timp după ce s-a vehiculat că Mircea Badea şi Carmen Brumă ar urma să devină părinţi, Oreste a făcut câteva declaraţii surprinzătoare despre acest lucru, având în vedere războiul pe care îl poartă de ceva vreme cu fostul său  prieten, informeaza ziarul Ring.

Oreste antena 2 vedete (7)

Astfel, după ce aruncat vorbe grele la adresa lui Mircea Badea, ale cărui replici acide nu s-au lăsat aşteptate prea mult, Oreste a vorbit deschis despre presupusa sarcină a lui Carmen Brumă.

Dincolo de diferendele noastre de opinie, de ceea ce ne desparte la nivel de filosofie politică şi socială, eu mă bucur foarte mult pentru Mircea Badea. În viaţa fiecărui om, apariţia unui copil e un prilej de reflecţie profundă cu privire la viitorul ţării în care va creşte acest copil. Un plus de maturitate şi înţelepciune, venite odată cu naşterea unui copil, nu strică nimănui.

Dacă el se va schimba, nu pot şti decât Dumnezeu şi subiectul în cauză. Eu nu pot să declar decât că mă bucur foarte mult şi că îi urez ca venirea acestui copil să-i aducă maturitate, înţelepciune şi multă bucurie, şi poate cu ocazia asta să reflectăm cu toţii mai profund asupra viitorului”, a declarat, Oreste Teodorescu.

Vorbele sale sunt de-a dreptul surprinzătoare, având în vedere că în urmă cu puţin timp l-a făcut praf pe prezentatorul de la Antenă.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • E un comentariu pozitiv, dincolo de diferențe de păreri, filosofii…! De ce ar uimi pe cineva? Un copil e dar de la Dumnezeu, felicitări părinților și celor care au atitudine normală!

  • Nu l-sm îțeles pe Oreste când a lovit în Mircea! Cred că devenise paranormal. Acum și-a revenit!

Lasă un răspuns