Connect with us

Life Style

Orianthi: Michael avea grijă să strălucim pe scenă!

Published

on

Europa FM a difuzat în emisiunea „Europa Expresssingurul interviu acordat de Orianthi, chitarista lui Michael Jackson, în România. Marius Furdui, Directorul Adjunct Europa FM a descoperit în discuţia lui cu Orianthi care este povestea ei, cum s-a născut pasiunea pentru chitară, dar şi cum ajuns să facă parte din echipa lui Michael Jackson şi cum era acesta în spatele scenei.orianthi 3

Orianthi, tânăra de doar 24 cotată ca fiind una dintre primele 12 chitariste  din lume, s-a îndrăgostit de chitara tatălui ei la vârsta de 6 ani, la 11 ani se iniţia în chitară electrică, iar la 15 ani a fost invitată să cânte în deschiderea celebrului Steve Vai.

Ascultătorii Europa FM au aflat direct de la artistă prin ce probă a trebuit să treacă pentru a lucra cu Michael. „Îmi amintesc că nu am fost în viaţa mea atât de emoţionată ca atunci când a intrat el în încăpere. Am cântat „Beat It”, iar el mă asculta stând pe o canapea. Ne-a angajat pe toţi chiar în seara aceea, o seară incredibilă, un vis devenit realitate”.

Relatările lui Orianthi confirmă părerea celor care l-au cunoscut personal: „Era un om foarte blând, vorbea foarte suav, era foarte politicos, bun şi amabil. Nu avea niciun orgoliu, deşi ar fi putut să aibă ca doar era Michael Jackson!!! Avea grijă de noi toţi. A vrut să strălucim fiecare în momentul nostru. Ştia foarte bine ce vroia. Mi-a dat un extra solo de chitară în piesa „Black or White” şi m-a rugat să ating cea mai înaltă notă. El mi-o cânta, iar eu încercam să o găsesc cu chitara. Slavă Domnului că am gasit-o! Era un om foarte darnic, te ajuta mult.

Deşi s-a speculat că Michael era slăbit, afirmaţiile celei lângă care a petrecut ultima parte a vieţii contrazic asta: „El era acolo tot timpul, lucra cu dansatorii, cu Kenny, cu noi, lucra intens în fiecare zi”.

Pe lângă cea mai mare realizare a ei, faptul că a lucrat cu „cel mai mare entertainer al tuturor timpurilor”, Orianthi a colaborat şi cu Prince.”Prince a fost extraordinar. Am lucrat împreună şi este un muzician incredibil. Este o emblemă în muzică. Am stat 2 ore într-un studio, el a cantat la bass, eu chitară şi voce, iar Sheila a cântat la tobe. A fost distractiv, ne-am simtit excelent. Apoi am fost într-un club de jazz, apoi m-a invitat la un spectacol al lui. A vrut sa cântăm împreună, dar nu aveam chitara la mine. Prince are un stil comercial, dar e şi funky, ca şi Michael de altfel, doar că Michael atingea latura rock pop. Au existat similitudini între cei doi, amândoi fiind blânzi şi foarte cool”, povesteşte ea.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Life Style

Ce spune celebra actriță din serialul turcesc “A doua șansă”, Özge Özberk, despre experiența trăită pe platourile de filmare

Published

on

Foto Credit: HAPPY CHANNEL

Özge Özberk, frumoasa protagonistă din “A doua șansă” – serial difuzat în exclusivitate de luni până joi, de la ora 19.00, la Happy Channel, mărturisește că a existat o colaborare foarte bună între ea și ceilalți actori pe platourile de filmare pentru serialul turcesc. Despre Kutsi, actorul care joacă personajul masculin principal, aceasta a avut numai cuvinte de laudă.

În vârstă de 42 de ani, îndrăgita actriță din Turcia – Özge Özberk poate fi urmărită într-o poveste emoționantă, pe care postul de televiziune Happy Channel o aduce în exclusivitate în fața publicului român. Özge este Deniz Öztuna, o femeie care se luptă pentru a obține “A doua șansă”. Unul dintre actorii cu care Özge a făcut echipă pe platourile de filmare este Kutsi, actorul fiind cel care îl interpretează pe Mirat, protagonistul poveștii.

Actrița este de părere că distribuția aleasă a jucat un rol esențial în succesul producției, realizate în urmă cu doi ani în Turcia.  “Kutsi este făcut pentru rolul lui Mirat. Gândirea, modul în care privește viața, generozitatea, toate aceste trăsături se suprapun exact cu personalitatea lui Mirat. Unul dintre lucrurile importante pentru ca un proiect să aibă succes este o distribuție bună. A existat o potrivire foarte bună și cu ceilalți actori, nu numai cu Kutsi.”, a declarat Özge Özberk în cadrul unui interviu pentru site-ul milliyet.com.

“A doua șansă”, serialul care poate fi văzut de luni până joi, între orele 19.00-21.00, la Happy Channel, aduce în centrul atenției personajele Deniz Öztuna și Mirat. Aflată într-o situație disperată, după ce soțul ei dispare fără nici o urmă, Deniz trebuie să găsească curajul și forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. Lucrurile se schimbă pentru ea în momentul în care îl întâlnește pe Mirat.

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Dorian Popa, mărturisire sinceră la ”Stăpânii vedetelor”, Antena Stars: ”Îmi doresc copii, dar mi-e frică”

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS

Dorian Popa, unul dintre cei în vogă cântăreți ai momentului, este gazdă pentru Andra Trandaș și cățelul ei Billy în prima ediție a emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Dorian Popa este un mare iubitor de animale și este stăpânul a doi motani plini de personalitate. Deși pisicile și câinii nu-s nici pe departe cei mai buni perieteni, artistul a acceptat ca Andra și Billy să vină în garsoniera lui, unde au vorbit pe larg despre animalele de companie, despre iubire și familie.

Cu această ocazie, Dorian a mărturisit că propria experiență de viață l-a marcat și își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie frumoasă și puternică.

”Eu am crescut într-o familie care, pe parcurs, s-a destrămat și, în timpul maturizării mele, am simțit nevoia de familie întreagă. Nu mi-aș fi dorit neapărat susținere financiară sau chestii de genul ăsta, dar mi-a plăcut mereu ideea de familie întreagă.  Îmi doresc copii, dar mi-e frică. Am doar 29 de ani, abia îmi construiesc casa,  nu mă simt pregătit. Vreau să-mi întemeiez o familie a mea când voi fi sută la sută sigur. Eu cred că trebuie ca o familie să rămână unită până la sfârșit. Și cred cu tărie că un copil trebuie să se bucure de o familie întreagă”, spune Dorian Popa.

Despre cum percepe singurătatea, despre felul cum a fost crescut, dar și despre dragostea lui pentru animale, Dorian Popa vorbește în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Delia încearcă să îi găsească soţie lui Mihai Bendeac la ”iUmor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Intrigată de sfaturile date de membrii unei trupe de teatru dintr-un sat din Bistrița-Năsăud, Delia încearcă, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, să afle cum i-ar putea găsi pereche colegului său Mihai Bendeac.

Trei membri ai trupei de teatru Dor Someșean, formată numai din pensionari, au reușit să îi intrige și să îi amuze pe jurații ”iUmor”. Îmbrăcați mereu în haine tradiționale, aceștia participă la festivaluri și au primit mai multe premii, astfel că și-au încercat norocul și la ”iUmor”, spunând că ei se bucură să facă oamenii să râdă. Sceneta legată de problemele matrimoniale ale unui tânăr cuplu de la țară i-a cucerit pe cei trei jurați, astfel că Delia a ținut la final să le ceală sfatul în ale amorului. ”Vă văd înțelepți, trecuți prin toate, aveți un sfat pentru Mihai, el nu își găsește soțioară?”, a întrebat jurata.

Care a fost soluția găsită, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a cincea ediție ”iUmor” din acest sezon.

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending