HomeLIFE STYLEOrianthi: Michael avea grijă să strălucim pe scenă!

Orianthi: Michael avea grijă să strălucim pe scenă!

Europa FM a difuzat în emisiunea „Europa Expresssingurul interviu acordat de Orianthi, chitarista lui Michael Jackson, în România. Marius Furdui, Directorul Adjunct Europa FM a descoperit în discuţia lui cu Orianthi care este povestea ei, cum s-a născut pasiunea pentru chitară, dar şi cum ajuns să facă parte din echipa lui Michael Jackson şi cum era acesta în spatele scenei.orianthi 3

Orianthi, tânăra de doar 24 cotată ca fiind una dintre primele 12 chitariste  din lume, s-a îndrăgostit de chitara tatălui ei la vârsta de 6 ani, la 11 ani se iniţia în chitară electrică, iar la 15 ani a fost invitată să cânte în deschiderea celebrului Steve Vai.

Ascultătorii Europa FM au aflat direct de la artistă prin ce probă a trebuit să treacă pentru a lucra cu Michael. „Îmi amintesc că nu am fost în viaţa mea atât de emoţionată ca atunci când a intrat el în încăpere. Am cântat „Beat It”, iar el mă asculta stând pe o canapea. Ne-a angajat pe toţi chiar în seara aceea, o seară incredibilă, un vis devenit realitate”.

Relatările lui Orianthi confirmă părerea celor care l-au cunoscut personal: „Era un om foarte blând, vorbea foarte suav, era foarte politicos, bun şi amabil. Nu avea niciun orgoliu, deşi ar fi putut să aibă ca doar era Michael Jackson!!! Avea grijă de noi toţi. A vrut să strălucim fiecare în momentul nostru. Ştia foarte bine ce vroia. Mi-a dat un extra solo de chitară în piesa „Black or White” şi m-a rugat să ating cea mai înaltă notă. El mi-o cânta, iar eu încercam să o găsesc cu chitara. Slavă Domnului că am gasit-o! Era un om foarte darnic, te ajuta mult.

Deşi s-a speculat că Michael era slăbit, afirmaţiile celei lângă care a petrecut ultima parte a vieţii contrazic asta: „El era acolo tot timpul, lucra cu dansatorii, cu Kenny, cu noi, lucra intens în fiecare zi”.

Pe lângă cea mai mare realizare a ei, faptul că a lucrat cu „cel mai mare entertainer al tuturor timpurilor”, Orianthi a colaborat şi cu Prince.”Prince a fost extraordinar. Am lucrat împreună şi este un muzician incredibil. Este o emblemă în muzică. Am stat 2 ore într-un studio, el a cantat la bass, eu chitară şi voce, iar Sheila a cântat la tobe. A fost distractiv, ne-am simtit excelent. Apoi am fost într-un club de jazz, apoi m-a invitat la un spectacol al lui. A vrut sa cântăm împreună, dar nu aveam chitara la mine. Prince are un stil comercial, dar e şi funky, ca şi Michael de altfel, doar că Michael atingea latura rock pop. Au existat similitudini între cei doi, amândoi fiind blânzi şi foarte cool”, povesteşte ea.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns