HomeLIFE STYLEOrlando, Escu si Popescu găzduiesc săptămâna Eurovision la TVR

Orlando, Escu si Popescu găzduiesc săptămâna Eurovision la TVR

Pregătirile pentru preselecţia naţională a Eurovision au intrat în linie dreaptă. În ultima săptămână a acestei luni, în prime time, TVR 1 prezintă mai multe show-uri dedicate acestui concurs.razvan_popescu_bestfest

Celebrii DJ de la Radio 21, Orlando, Escu si Popescu, vor prezenta la TVR semifinalele selectiei nationale Eurovision 2009, transmise în direct în datele de 27 si 29 ianuarie, pe TVR 1 si TVR International. Totodata, cei trei vor gazdui show-ul final din 31 ianuarie, dar si alte trei emisii de prezentare difuzate în saptamâna 26-31 ianuarie. Ideea pe care a fost structurata conceptual editia nationala Eurovision de anul acesta are la baza îmbinarea a doua activitati extrem de iubite de publicul român: muzica si fotbalul. Si asta pentru ca 2009 înseamna cea de-a 11-a participare a României la Eurovision.

De aceea, pe parcursul show-urilor din semifinale, dar si din finala, echipa organizatoare, alaturi de gazdele Orlando, Escu si Popescu, îsi propun sa gaseasca al 11-lea „jucator” care sa aduca succes României anul acesta la Moscova.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns