HomeLIFE STYLEOTV cere 10.000 de euro pe oră candidaţilor invitaţi la “Dan Diaconescu Direct”

OTV cere 10.000 de euro pe oră candidaţilor invitaţi la “Dan Diaconescu Direct”

Televiziunile sunt obligate de CNA să facă publice tarifele pentru emisiunile de promovare electorală. OTV, Etno TV şi Taraf TV au făcut primul pas.Restul nu şi-au făcut încă planul financiar, fie sunt decise să difuzeze doar talk show-uri pentru care nu pot cere însă bani. Prima campanie electorală în audiovizual care se va desfăşura “pe bani” începe să-şi arate roadele. Şi primii care şi-au stabilit tarifele pentru aspiranţii la fotoliile de parlamentari sunt reprezentanţii postului OTV. Astfel, emisiunea electorală “Dan Diaconescu Direct” va taxa candidaţii de la alegerile parlamentare din acest an cu 10.000 de euro, plus TVA, pe oră. Producţia moderată de Dan Diaconescu va fi difuzată de luni până vineri, în intervalul 19.00-22.00, anunţă MEDIAFAX. campanie-electorala1
Anunţul făcut de OTV vine după o decizie CNA (Consiliul Naţional al Audiovizualului)  din luna septembrie care obligă candidaţii să plătească pentru a participa la emisiunile de promovare electorală, organizate de posturile tv şi de radio private.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns