HomeALL MEDIAOWN, televiziunea lui Oprah Winfrey, a fost urmarita de 1 milion de oameni in prima zi de emisie

OWN, televiziunea lui Oprah Winfrey, a fost urmarita de 1 milion de oameni in prima zi de emisie

OWN a fost cel de-al treilea cel mai urmărit post de televiziune sâmbătă seara în rândul femeilor cu vârste cuprinse între 25 şi 54 de ani, după ESPN şi USA Network.

Astfel, , prima emisiune a retelei „Season 25: Oprah Behind the Scenes”, a avut o audienţă de 1,3 milioane de telespectatori.

Duminica, OWN a continuat sa atraga privitorii. Cea mai urmărită emisiune a fost „Ask Oprah’s All Stars”, cu Dr. Oz, Dr. Phil şi Suze Orman, cu o audienţă de 602.000 de telespectatori.

Lansat oficial pe 1 ianuarie 2011, printr-un parteneriat cu Discovery Communications, postul va difuza talk-show-urile unor staruri celebre de la Hollywood. Jenny McCarthy, Rosie O’Donnell şi Ryan şi Tatum O’Neal sunt doar cateva dintre acestea. Mai mult, actori de prim rang – Julia Roberts, Forest Whitaker şi Goldie Hawn – vor regiza şi prezenta o serie de documentare pentru postul OWN.

Detinatoarea unei averi estimate de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari, Oprah isi va lua adio in luna mai a acestui an de la emisiunea care a facut-o celebra, „The Oprah Winfrey Show”. Cu toate astea, vedeta nu va disparea de tot din lumina reflectoarelor. Ea intentioneaza sa prezinte o noua emisiune zilnica pe propriul post tv.

Sursa: Mediafax

Lasa un comentariu aici!

Written by

andreea.ciulac@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns