HomeTELEVIZIUNEEmisiuniOzana Barabancea va îmbrãca din nou rochia de mireasã la ”Te cunosc de undeva”

Ozana Barabancea va îmbrãca din nou rochia de mireasã la ”Te cunosc de undeva”

Cea mai nouã ediţie „Te cunosc de undeva!”, difuzatã în aceastã searã, de la 20:30, vine cu o provocare de zile mari nu doar pentru cei 8 concurenţi ai transforming show-ului, ci şi pentru unul dintre juraţi.

Ozana Baranbancea va face un duet de excepţie cu Dumitru Botnaru (Dima), unul dintre concurenţii celui mai nou sezon X Factor, cei doi interpretând piesa „Santo, Santo” a Gloriei Estefan şi a lui Alexandre Pires. Şi dacã din punct de vedere vocal, nu a existat niciun fel de problemã pentru mezzosopranã, iatã cã recuzita i-a dat ceva fiori.

Ozana va purta în aceastã searã o rochie tradiţionalã de nuntã din America de Sud, moment ce i-a stârnit o mulţime de amintiri:

„Nu m-am gândit nicio secundã la vestimentaţie, mi-am concentrat toatã atenţia asupra melodiei. În momentul în care am ajuns în cabinã m-a bufnit râsul. Le-am spus colegilor cã fac o repetiţie pentru data viitoare!  Nu pot sã nu recunosc cã mi-a trecut prin minte momentul nunţii mele. A fost cu adevãrat emoţionant şi de-abia aştept sã împart cu telespectatorii acest moment!” a declarat Ozana.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns