HomeLIFE STYLEOana Zavoranu prezinta "Pact cu Diavolita" la Kanal D

Oana Zavoranu prezinta "Pact cu Diavolita" la Kanal D

OANA ZAVORANU - KANAL DOana Zăvoranu se află în toiul pregătirilor pentru prima ediţie a show-ului de la Kanal D, al cărui nume, „Pact cu diavoliţa”, i se potriveşte mănuşă. Joi seara, vedeta a filmat în cele mai înfricoşătoare zone ale Bucureştiului spotul pentru promovarea emisiunii, care va avea premiera pe data de 9 mai, la ora 22.30.

Oana a petrecut aproape două ore pe scaunul de machiaj, pentru a i se pregăti înfăţişarea de „drăcuşor” şi, deşi a îngheţat la filmările ce au durat mai bine de şase ore, până după miezul nopţii, se declară mai mult decât încântată de rezultat.

În calitate de moderator al show-ului, Oana va fi ispită, diavoliţă cu bune şi cu rele, care va încerca să surprindă cele mai adânci secrete din viaţa invitaţilor săi. Recunoscută pentru replicile acide, Oana promite că vedetele nu vor fi chemate la ea în emisiune doar pentru a fi lăudate sau complimentate.

Sursa: Click.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns