Connect with us

ALL MEDIA

Papionul lui Marius Moga și insigna lui Dani Oțil au adus 100 de copaci pentru orașele lor natale

Published

on

La începutul acestui an, în cadrul Galei „Capitala Verde a României”, Marius Moga şi Dani Oţil i-au impresionat pe cei prezenţi prin accesoriile eco purtate şi au câştigat plantarea unor copaci în oraşele lor natale. Astfel, cei doi au obţinut promisiunea URBB de a sădi câte 50 de copaci în Alba-Iulia şi Reşiţa, promisiune materializată în toamna acestui an.

Gala „Capitala Verde a României”, organizată în luna martie, a premiat cele mai „verzi oraşe” din ţară. Cea de-a doua ediţie a competiţiei a cooptat 13 oraşe care s-au luptat pentru marele titlu, Oradea fiind oraşul care a câştigat competiţia şi dreptul de a purta titlul de „Capitală Verde a României” în anul 2012. Cu ocazia evenimentului, URBB a lansat vedetelor autohtone provocarea de a avea accesorii inedite. Printre vedetele care şi-au arătat sprijinul pentru protejarea mediului şi au purtat un accesoriu eco s-au numărat Andreea Pătraşcu, Florin Grozea, Keo, Alexandra Ungureanu, Mircea Solcanu sau Alma, însă câştigătorii s-au dovedit a fi Marius Moga şi Dani Oţil. Cei doi s-au evidenţiat cu un papion confecţionat dintr-o cutie de bere, în cazul lui Marius Moga, şi cu o insignă dintr-un capac de bere, cea creată de Dani Oţil.

Ca urmare a competiţiei, în această perioadă propice plantării, URBB a dăruit celor două oraşe 100 de copaci. Locuitorii din Alba-Iulia au primit cu bucurie cei 50 de tei, care au contribuit la sporirea spaţiului verde din oraş, cu sprijinul lui Marius Moga. „N-a fost uşor să transform o cutie de bere într-un papion, iar apoi să-l port în cadrul unei Gale, însă premiul a fost pe măsură. Acum am un motiv în plus să revin în Alba-Iulia… să-mi văd teii înfloriţi!”, a spus Marius Moga.

De asemenea, cu ajutorul lui Dani Oţil, în Reşiţa au fost plantaţi săptămâna trecută 50 de platani. „Oraşul Reşiţa îmi este foarte drag, aşa că provocarea m-a încântat. La primăvară o să avem 50 de motive în plus de bucurie!”, a afirmat Dani Oţil.

Toate aceste acţiuni de plantare au fost realizate cu sprijinul autorităţilor locale, Primăria Municipiului Alba-Iulia şi Primăria Municipiului Reşiţa, care au contribuit cu logistica necesară.

Atunci, în cadrul Galei, ne-am bucurat să vedem cât de mult înseamnă protejarea mediului pentru celebrităţile din România. Acum a venit rândul nostru să îi răsplătim pentru efort şi să oferim 100 de copaci zoneler verzi din oraşele copilăriei lor”, a declarat Alina Bratu, Corporate Affairs Manager URBB.

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

Programe TVR, difuzate de un post tv fără acordul televiziunii publice

Published

on

Televiziunea Română a constatat faptul că Cinemaraton difuzează producţii TVR fără acordul postului public, încălcând legislaţia în domeniu. De asemenea, grila de programe a postului Cinemaraton este alcătuită în mod preponderent din producţii ale postului public de televiziune, în condiţiile în care Televiziunea Română nu a primit o solicitare în acest sens.

 

Printre producţiile difuzate fără acordul TVR se numără: „Memorialul Durerii – Mişcările studenţeşti din 1956”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Bucureştilor (2) – Biserica Ienei”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Canalul Morţii”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Mircea Dinescu”, realizator Lucia Hossu Longin; „Reconstituiri – Ministerul Adevărului”, realizator Lucia Hossu Longin, scenariul Dan Necşulea sau „Tandreţea Lăcustelor”, regia Dan Necşulea.

 

Prin această situaţie, Cinemaraton încalcă prevederi din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare precum şi din Decizia CNA nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

În aceste condiţii, Televiziunea Română a transmis o notificare prin care interzice Cinemaraton să mai utilizeze fără acord, înregistrările SRTv, în caz contrar rezervându-şi dreptul de a de a sesiza organele jurisdicţionale.

De asemenea, TVR  a semnalat Consiliului Naţional al Adudiovizualului această situaţie pentru ca forul, în calitate de garant al interesului public si de unica autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale,  să dispună măsurile pentru intrarea în legalitate a postului menţionat.

 

 

  • În conformitate cu prevederile art.13 alin. (1) lit. a) şi f), art 1063 alin. (1) lit a), f) şi  g),  precum şi art. 113 lit. b), e) şi i) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, SRTv în calitate de titular de drepturi de autor, producător de înregistrări audiovizuale şi organism de televiziune, are dreptul exclusiv de a autoriza sau interzice utilizarea producţiilor proprii, inclusiv prin reproducere, radiodifuzare şi punere la dispoziţia publicului pe Internet.

 

** În situaţia utilizării producţiilor SRTV (preluate de la foşti angajaţi sau din alte surse) în vederea includerii în emisiuni de televiziune, există obligaţia legală privind  obţinerea acordului SRTv în calitate de titular de drepturi.  Difuzarea unei înregistrări audiovizuale produse de TVR, în tot sau în parte, fără acord, cu înlăturarea siglei producătorului, poate întruni elementele constitutive ale următoarelor infracţiuni prevăzute de Legea nr.8/1996, radiodifuzarea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe, fără consimţământul producătorului, faptă pentru care legea prevede  închisoare de la o lună la un an sau amendă (art 140 alin. (1) lit c).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

In grila Kanal D revine show-ul „Bravo ai stil! All Stars”. Iata care sunt concurentele!

Published

on

Cele mai valoroase competitioare din primele trei sezoane „Bravo, ai stil!” se pregatesc de participarea in show-ul devenit fenomen

 

„Bravo, ai stil! All Stars” aduce cea mai intensa si spectaculoasa competitie de stil la un alt nivel, aruncand in lupta cele mai pregatite concurente din sezoanele precedente ale sow-ului . Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin „sita” intransigenta a juratilor si a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Telespectatorii vor avea ocazia sa le reintalneasca si sa le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente in primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”).

 

Exigenta va fi maxima la „Bravo, ai stil! All Stars”, asteptarile din partea juratilor, uriase. Fetele au castigat deja experienta, sunt obisnuite si cu lumina reflectoarelor si cu cele mai aspre critici membrilor Juriului, pot evita cu mai multa usurinta eventuale capcane ale contracandidatelor in lupta pentru marele premiu. Editiile precedente „Bravo, ai stil!” au constituit pentru aceste tinere o adevarata scoala, o perioada a formarii in mai multe sensuri, pentru ca dincolo de deprinderea abilitatii in a-si alege tinutele, acestea  au invatat sa se cunoasca mai bine, si-au rafinat reactiile si au castigat de partea lor un public numeros, extrem de fidel.

Cum se vor descurca, de aceasta data, cele mai puternice concurente de pana acum, veti putea urmari in „Bravo, ai stil! All Stars”, din 22 ianuarie.

 

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Operatorul de cablu UPC a introdus postul de televiziune Minimax HU

Published

on

UPC România a introdus în grila sa de programe postul Minimax, varianta în limba maghiara. Deoarece Minimax este un canal de televiziune atât de îndrăgit de micii telespectatori, de la începutul acestui an, feed-ul unguresc al postului este disponibil abonaților la pachetul Panonia de la UPC, fiind accesibil și locuitorilor din zonele vorbitoare de maghiară din România.

 

Introducerea feed-ul unguresc al postului Minimax în grila UPC aduce un plus de calitate și divertisment și prin prezența în program a noilor seriale marca DreamWorks (difuzate și pe Minimax România), achițizii recente de amploare în portofoliul postului de televiziune pentru copii. În plus, Minimax Ungaria difuzează filme animate, serialul producție proprie „Little Marron Club” (care combină animația și live-action- ul, pentru a spune o poveste plină de muzică și prietenie) și „Masha and the Bear” (populara serie animată rusească inspirată de poveștile pentru copii despre micuța Masha și ursul care o salvează de fiecare dată când dă de greu).

 

Minimax HU este disponibil la numărul 790 din EPG.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending