HomeALL MEDIAParadox monden: un outfit, păreri opuse, în Apropo Tv

Paradox monden: un outfit, păreri opuse, în Apropo Tv

Cine să mai înleleagă ce e bine şi ce e rău? Aceasta trebuie să fie întrebarea ce bântuie minţile vedetelor care se trezesc într-o publicaţie la rubrica „bine îmbrăcat”, iar în alta la „prost îmbrăcat”.

Nici un motiv generator de probleme existenţiale până aici. Doar că duminică, 4 aprilie, de la 13:00, la Pro Tv, Andi Moisescu dezbate în Apropo Tv problema vedetelor care apar la ambele rubrici, în condiţiile în care poartă aceeaşi ţinută. Aşa că nu e de mirare că nici ele nu mai ştiu în ce să se îmbrace, de vreme ce oricum ar ieşi din casă mulţumesc un stilist şi scot din pepeni un altul. Andreea Mantea, Mircea Solcanu şi Alin Gălăţescu sunt comentatorii de seamă ai acestei ediţii.

Cei care nu se află în faţa micilor ecrane, dar nu vor cu nici un chip să piardă comentariile savuroase, pot urmări live Apropo Tv şi pe site-ul protv.ro, tot atunci când este difuzată şi pe Pro Tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns