HomeAUDIENȚE TVParanghelionu lider de audienta cu manelisti la Antena 1

Paranghelionu lider de audienta cu manelisti la Antena 1

„Paranghelionul” Antenei 1, care l-a avut protagonist pe manelistul Adrian Minune, a atins o audienta record in noaptea Anului Nou.
Aruncand in lupta manelisti, care au interpretat caraghios diferite personaje istorice, Antena 1 a inregistrat, in intervalul orar 22.00 – 02.00, o audienta medie de 1.426.000 de telespectatori pe minut (12,5% rating urban).

Cota de piata, adica procentul persoanelor care s-au uitat la „Paranghelion” din totalul celor care se aflau in fata micilor ecrane, a fost de 25,4%, relateaza Adevarul.

Altfel spus, un sfert dintre oraseni au preferat sa urmareasca scalambaielile lui Guta si Adi de la Valcea, sub bagheta lui Dan Negru Antena 1 si-a pastrat pozitia de lider si la cumpana dintre ani.

Audienta-record a noptii de Revelion a fost inregistrata la ora 00.20, cand la Antena 1 se inregistrau 2,1 milioane de telespectatori in mediul urban.
Pro TV, care a difuzat programul „Happy New Year” (cu manele si cu interpretii telenovelei „Regina”), a obtinut o audienta medie de 759.000 de telespectatori pe minut (6,7% rating).

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • Bolnav la 24 de ani

    Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot muncii pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament.

    Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). Mă puteţi contacta şi la numărul de telefon 0757.20.54.95 sau la adăpostul de noapte din Turnişor.

Lasă un răspuns