HomeLIFE STYLEParerile sunt impartite, Ion Cristoiu crede ca Elene a cantat fals la Moscova

Parerile sunt impartite, Ion Cristoiu crede ca Elene a cantat fals la Moscova

Jurnalistul Ion Cristoiu crede ca Elena Gheorghe nu are voce iar show Romaniei a fost slab si fara esenta.  Acestea fiind principalele probleme pentru care Romania s-a clasat pe  locul 19 mai considera jurnalistul.MEDIA

„Domnisoara nu a avut voce”, a declarat Cristoiu, luni, la Antena 3. Iar pentru esecul de anul asta de la Eurovision, Dan Manoliu, seful delegatiei romane la Eurovision, ar fi trebuit sa isi dea demisia, mai spune analistul.

Insa tot Ion Cristoiu explica: Manoliu nu va demisiona pentru ca in Romania nu este ca in alte tari europene unde, in urma unui esec, cel care conduce isi da demisia: „in Romania nu exista aceasta institutie a asumarii”.

Dan Manoliu fost scos pe tusa anul trecut de la Eurovision datorita „esecului” Romaniei de la concursul din 2007 unde grupul Totomondo s-a calasat pe locul 13 in Finlanda. Un an mai tarziu a preluat carma Eurovisionului Ioan Duma care a reusit „performanta” cu Nico si Vlad Mirita de la Belgrad, atunci  Romania ocupand  locul 20.

In concluzie, anul acesta am fost se pare  mai buni cu un loc!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns