HomeLIFE STYLEParfumul iubirii la TVR 2

Marti, 13 ianuarie, de la ora 19.30, debuteaza un nou serial la TVR 2: Parfumul iubiriiparfum-de-iubire-serial-tvr-2 (DANS UN GRAND VENT DE FLEURS), productie Franta 1996. Avand in distributie pe Rose-Marie La Vaullee, Bruno Wolkowitch, Marina Vlady, Agnese Nano si regia semnata de Bruno Vergez, serialul va putea fi urmarit de maine la TVR 2 in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 19.30.

Actiunea debuteaza in Italia, anul 1973. Sorenza are sase ani cand Flora si Francesco, parintii ei, se hotarasc sa plece din Italia si sa se mute in Franta, la Grasse. Pasiunea vietii lor sunt florile si cei doi spera ca vor reusi sa cultive un soi nou de iasomie. Insa Flora moare pe neasteptate, iar Francesco isi abandoneaza fetita, spunandu-i ca nu e tatal ei adevarat.
13 ani mai tarziu, Sorenza, care a fost crescuta de doua doamne cu suflet, se indragosteste de Guillaume, fiul celui mai important fabricant de parfumuri din Grasse. Dar misterul nasterii sale o bantuie inca si tanara porneste pe urmele tatalui sau, descoperind pe parcurs parfumul iubirii si al vietii.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns