HomeALL MEDIAParlament: TAXA Radio-TV a fost eliminata

Parlament: TAXA Radio-TV a fost eliminata

Taxa Radio-TV, propusă pentru eliminare prin legea iniţiată de Liviu Dragnea, a fost votata in unanimitate, astazi in plenul Parlamentului.

Deputatii au votat in unanimitate eliminarea celor 102 taxe. Liviu Dragnea a explicat in plenul Parlamentului ca cele doua institutii TVR si Radio Romania vor avea bugete mai mari in anul 2017.

 

Amintim: Comisia nu a făcut alte modificări asupra proiectului de lege care a fost votat, în ansamblu, cu 19 voturi ”pentru” şi o abţinere.

Amendamentul care prevede reintroducerea taxei radio-tv va fi cuprins în raportul comisiei de buget-finanţe, care, cel mai probabil, va merge marţi la votul final în Camera Deputaţilor, care este cameră decizională în acest caz.

Propunerea legislativă iniţiată de mai mulţi parlamentari PSD, printre care şi Liviu Dragnea, care duce la anularea a 102 taxe nefiscale, a fost adoptată într-o procedură de urgenţă lunea trecută de Senat, cu 89 de voturi pentru, o abţinere şi 17 voturi împotrivă

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns