HomeALL MEDIAParteneriat între TVH 2.0 şi Cable Direct începând cu octombrie 2012

Parteneriat între TVH 2.0 şi Cable Direct începând cu octombrie 2012

S. C. Mass Media România de Mâine S.R.L anunţă semnarea contractului cu Cable Direct pentru gestionarea şi vânzarea spaţiului publicitar al televiziunii TVH 2.0.

Cable Direct va gestiona exclusiv spaţiului publicitar al televiziunii TVH 2.0. Contractul intră în vigoare începând cu 10 octombrie 2012.

Sub sloganul “Restart Romania”, televiziunea TVH 2.0 transmite sapte zile pe săptămână şi le oferă telespectatorilor săi emisiuni culturale şi sociale, păstrându-şi principala componentă educaţională, la care se adaugă divertisment (filme, seriale, emisiuni de divertisment) şi transmisiuni sportive.

Aurelian A. Bondrea, Director General al postului TVH 2.0, afirmă că: „Demarăm o colaborare între profesionişti. O televiziune care şi-a creat prestigiul în segmentul de piaţă cultural-educaţional prin conţinut de înaltă elită şi volum informaţional, pe de o parte, şi o regie de vânzări ce are în portofoliu, de multă vreme, posturi TV tematice cu programe recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor, pe de altă parte. Noul TVH 2.0 e gândit astfel încât să stimuleze interesul publicului pentru nişa cultural-educaţională”.

Comentând despre colaborarea dintre regia de media Cable Direct, parte a Sony Pictures Entertainment company şi S. C. Mass Media România de Mâine S.R.L, Bogdan Lăzărescu, Director de Vânzări al Cable Direct declară„Semnarea contractului cu Mass Media România de Mâine S.R.L dovedeşte încrederea pe care noi o avem în potenţialul comercial al televiziunii TVH 2.0. Ne vom folosi de experienta  pe care am acumulat-o în cei 13 ani de activitate continuă pentru a susţine proiectul TVH 2.0 „Romania 2.0” şi astfel să adăugăm încă un succes la precedentele. Reamintim ca  Fox Kids, Discovery, Atomic, Cartoon Network AXN şi altele au făcut primii paşi în vânzarea de spaţiu publicitar alături de noi, cei de la Cable Direct.

TVH 2.0 este membru al Asociatiei Române pentru Măsurarea Audienţelor. În acest moment, postul de televiziune se recepţionează în reţelele RCS & RDS şi UPC Digital, urmând să intre şi pe alte rețele de cablu.  TVH 2.0 este fostul post de televiziune naţional, universitar şi cultural TVRM, într-un format nou. Din februarie 2012, TVH 2.0 a venit cu o imagine şi un coţinut îmbunătăţit, pe măsura noii sale identităţi.

Despre TVH 2.0:

Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul „Romania 2.0”, un proiect pe termen lung  care are la baza ideea de îmbunătăţire şi transformare a imaginii Romaniei. TVH 2.0 s-a lansat în spaţiul  media în februarie 2012.

http://tv-h.ro/

Despre Cable Direct:

Cable Direct a fost înfiinţată în 1999 ca o companie dedicată vânzării de spaţiu publicitar pentru televiziunile tematice. După 13 ani de activitate continuă, Cable Direct a devenit un nume important în piaţa media, bazându-se pe o echipă formată din oameni de excepţie şi oferind clienţilor toata gama de produse media de la activităţi A.T.L., până la B.T.L. Regia de media vinde exclusiv spaţiu publicitar pentru următoarele canale de televiziune: AXN, AXN Sci Fi, AXN Crime, National Geographic Channel şi National Geografic Wild.

www.cabledirect.ro

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns