Connect with us

ALL MEDIA

Parteneriat între TVH 2.0 şi Cable Direct începând cu octombrie 2012

Published

on

S. C. Mass Media România de Mâine S.R.L anunţă semnarea contractului cu Cable Direct pentru gestionarea şi vânzarea spaţiului publicitar al televiziunii TVH 2.0.

Cable Direct va gestiona exclusiv spaţiului publicitar al televiziunii TVH 2.0. Contractul intră în vigoare începând cu 10 octombrie 2012.

Sub sloganul “Restart Romania”, televiziunea TVH 2.0 transmite sapte zile pe săptămână şi le oferă telespectatorilor săi emisiuni culturale şi sociale, păstrându-şi principala componentă educaţională, la care se adaugă divertisment (filme, seriale, emisiuni de divertisment) şi transmisiuni sportive.

Aurelian A. Bondrea, Director General al postului TVH 2.0, afirmă că: „Demarăm o colaborare între profesionişti. O televiziune care şi-a creat prestigiul în segmentul de piaţă cultural-educaţional prin conţinut de înaltă elită şi volum informaţional, pe de o parte, şi o regie de vânzări ce are în portofoliu, de multă vreme, posturi TV tematice cu programe recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor, pe de altă parte. Noul TVH 2.0 e gândit astfel încât să stimuleze interesul publicului pentru nişa cultural-educaţională”.

Comentând despre colaborarea dintre regia de media Cable Direct, parte a Sony Pictures Entertainment company şi S. C. Mass Media România de Mâine S.R.L, Bogdan Lăzărescu, Director de Vânzări al Cable Direct declară„Semnarea contractului cu Mass Media România de Mâine S.R.L dovedeşte încrederea pe care noi o avem în potenţialul comercial al televiziunii TVH 2.0. Ne vom folosi de experienta  pe care am acumulat-o în cei 13 ani de activitate continuă pentru a susţine proiectul TVH 2.0 „Romania 2.0” şi astfel să adăugăm încă un succes la precedentele. Reamintim ca  Fox Kids, Discovery, Atomic, Cartoon Network AXN şi altele au făcut primii paşi în vânzarea de spaţiu publicitar alături de noi, cei de la Cable Direct.

TVH 2.0 este membru al Asociatiei Române pentru Măsurarea Audienţelor. În acest moment, postul de televiziune se recepţionează în reţelele RCS & RDS şi UPC Digital, urmând să intre şi pe alte rețele de cablu.  TVH 2.0 este fostul post de televiziune naţional, universitar şi cultural TVRM, într-un format nou. Din februarie 2012, TVH 2.0 a venit cu o imagine şi un coţinut îmbunătăţit, pe măsura noii sale identităţi.

Despre TVH 2.0:

Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul „Romania 2.0”, un proiect pe termen lung  care are la baza ideea de îmbunătăţire şi transformare a imaginii Romaniei. TVH 2.0 s-a lansat în spaţiul  media în februarie 2012.

http://tv-h.ro/

Despre Cable Direct:

Cable Direct a fost înfiinţată în 1999 ca o companie dedicată vânzării de spaţiu publicitar pentru televiziunile tematice. După 13 ani de activitate continuă, Cable Direct a devenit un nume important în piaţa media, bazându-se pe o echipă formată din oameni de excepţie şi oferind clienţilor toata gama de produse media de la activităţi A.T.L., până la B.T.L. Regia de media vinde exclusiv spaţiu publicitar pentru următoarele canale de televiziune: AXN, AXN Sci Fi, AXN Crime, National Geographic Channel şi National Geografic Wild.

www.cabledirect.ro

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending