HomeALL MEDIAPARTENERIAT MEDIA.TV5 Monde si RFI vor sa isi creasca vizibilitatea pe piata din Romania

PARTENERIAT MEDIA.TV5 Monde si RFI vor sa isi creasca vizibilitatea pe piata din Romania

Televizunea TV5 Monde si postul de  radio RFI au semnat un parteneriat cu scopul de a-si creste vizibilitatea in Romania, a declarat  Marie-Christine Saragosse, preşedintele-director general al grupului France Médias Monde, într-o conferinţă de presă, relateaza Mediafax.

Convenţia  care formalizează şi întăreşte relaţiile dintre postul de radio RFI România (o filială a Radio France Internationale) şi televiziunea TV5 Monde în România, prin intermediul unor schimburi de vizibilitate şi al unor acţiuni de promovare încrucişată a fost semnata vineri la Ambasada Frantei din Bucuresti.

Astfel, TV5 Monde va implica RFI România în promovarea tuturor evenimentelor sale culturale francofone din România (oferirea „Premiului publicului” la Festivalul Filmului Francez, „Premiul Goncourt, alegerea publicului român” la Târgul de Carte Gaudeamus).

La rândul său, RFI România va difuza, în fiecare vineri, o cronică a principalelor emisiuni de pe TV5 Monde, care sunt subtitrate în limba română.

Totodată, RFI România şi TV5 Monde vor dezvolta acţiuni comune şi în domeniul limbii franceze, „pentru o mai bună comunicare a instrumentelor pedagogice bazate pe materiale sonore şi audiovizuale”, pe care le pun la dispoziţia tuturor celor care predau şi învaţă limba franceză în România.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns