HomeALL MEDIARevista PreseiParuiala intre Daniela Buruiana si peremista Anca Petrescu, in direct la Realitatea TV

Paruiala intre Daniela Buruiana si peremista Anca Petrescu, in direct la Realitatea TV

Deputata independenta Daniela Buruiana s-a certat in direct, la Realitatea TV, cu deputata PRM Anca Petrescu, dupa ce Buruiana a facut o serie de declaratii jignitoare la adresa fostei colege de partid.

„Conform unei sentinte a judecatoriei sectorului 1 din 2003, Anca Petrescu are o condamnare cu inchisoarea pentru furt”, a declarat, printre altele, Daniela Buruiana.
Intervenind telefonic in emisiune, Anca Petrescu a precizat ca o va da in judecata pe Daniela Buruiana pentru afirmatiile pe care le-a facut in timpul emisiunii.

„Doamna Anca Petrescu, lasati-o pe asta cu pascutul, dumneavoastra puteti sa va duceti la pascut (…) ati furat si trebuia sa faceti puscarie”.[nextpage]

 

Dupa emisiune, deputata PRM a declarat ca „Daniela Buruiana a venit la televizor ca sa ma acuze si ca sa imi faca imaginea terci, pentru ca ea vrea sa intre in PSD. Daniela Buruiana va intra in PSD. Eu sunt un om extrem de cinstit, sunt arhitect, nu ma intereseaza nici banii, nici nimica”.

Sursa: Realitatea TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • buna ziua! am vizionat astazi emisiunea de la realitatea, si am ramas uimita de vocabularul dumneavoastra consider ca in momentele in care sunteti in public ar trebui sa aveti un vocabular adecvat indignarile trebuie ascunse cu diplomatie…. nu am varsta dumnevoastra si nici pozitia sociala pe care o aveati dumneavostra dar ma socat modul in care vorbiti.. sunt doar o tanara de 18 ani si sunt nemultumita ca persoane cu vocabularul dumneavostra care au tupeul sa iasa in public, dumneavostra vorbiti de parca sunteti la coltul blocului, cu vecinele.

Lasă un răspuns