HomeTELEVIZIUNECastingPasionații de gătit au venit la Cluj-Napoca pentru a câștiga un loc în bucătăria MasterChef!

Pasionații de gătit au venit la Cluj-Napoca pentru a câștiga un loc în bucătăria MasterChef!

Caravana celui mai urmărit cooking show din România a ajuns sâmbăta trecută la Cluj-Napoca! Preselecțiile MasterChef au reunit persoane cu o pasiune comună: domeniul culinar. Aspiranții unui sorț MasterChef s-au prezentat la preselecții cu preparate surprinzătoare, dar și cu determinarea de a cuceri papilele gustative ale juriului.

Alex Hora, finalist al sezonului 2 MasterChef, a venit la Cluj-Napoca să-i încurajeze pe concurenții următorului sezon MasterChef. „Celor pasionați de gătit le doresc să aibă curaj, să își dorească să își depășească limitele și să se înscrie în competiție, pentru că vor trăi experiențe memorabile, unice în viață. Barierele au fost făcute pentru a fi depășite!” a declarat Alex.

Gustul competiției ajunge în acest weekend în Banat! Pentru cei din Timișoara și împrejurimi, caravana MasterChef se oprește la Hotel Continental, pe data de 16 iulie.

Următoarea oprire a caravanei este în București, pe 30 și 31 iulie, la Hotel Ibis Gara de Nord, unde toți cei pentru care bucătăria reprezintă pasiune, un stil de viață sau pur și simplu o necesitate, vor avea șansa de a-și prezenta preparatele și a demonstra că merită un șorț MasterChef!

Alex Hora

Alex Hora

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns