Connect with us

Life Style

Paste Fericit la TVR 1

Published

on

În Vinerea Mare, de la ora 21.10, Iuliana Tudor prezintă pe TVR 1 „Tainica lumină”, un concert extraordinar, avându-i ca protagonişti pe Grigore Leşe, Dorel Vişan, Liliana Iorgulescu, Doina Lavric, Zamfira Mureşan, Teodora Şerban, Grupul de Muzică psaltică al Seminarului „Veniamin Costachi”, Neamţ. Partea a doua va putea fi văzută sâmbătă, de la ora 12.00.
paste_fericit
Sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 15.00 TVR1 va găzdui o emisiune specială, Spectacol special de Paşte: „Ne vedem la TVRetro”, cu invitaţi precum: Margareta Pâslaru, Mihai Constantinescu, Marina Voica, Marius Ţeicu, Titus Munteanu, Brad Vee Johnson, Laura Lavric, Mirabela Dauer, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Gabriel Dorobanţu, Mondial.

Slujba de Înviere va putea fi văzută în direct sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 23.30, în cadrul emisiunii „Repere sacre”. Slujba de Învierea Domnului va fi transmisă de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti.

Sâmbătă, după miezul nopţii, Iuliana Tudor prezintă „La masa de Paşti” (partea a II-a urmând a fi difuzată duminică ora 14.20). Emisiunea este o retrospectivă din anii trecuţi şi îi are ca protagonişti pe Ionuţ Fulea, Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudaşcu, Veta Biriş, Cornelia şi Lupu Rednic, Florentina şi Petre Giurgi, Gheorghe Turda, Ioan Pop, Angela Buciu, Nicolae Sabău, Florica Ungur, Viorica Flintaşu, Floarea Calotă, Benone Sinulescu, Irina Loghin şi mulţi alţii.

Luni, 20 aprilie, de la ora 18.00 şi marţi, 21 aprilie, de la ora 18.00 copiii au parte de „Întâlnire de Paşti”, o emisiune pentru cei mici în care actori sunt Anca Artimon, Cristina Roşianu, Manuela Frâncu, Marian Stere şi George Frâncu.

Emisiunea „Tezaur Folcloric” are o ediţie specială de Paşti în ziua de luni, de la ora 13.00. La Concertul extraordinar Tezaur folcloric de Sfintele Paşti vor participa nume mari ale cântecului popular românesc, Moştenitori şi Muguri de Tezaur, formaţii tradiţionale de acompaniament, ce aduc cu ele cântecul de sărbatoare din toate zonele folclorice ale ţării, alături de tradiţionalul Hristos a înviat.

Luni seara, de la 21.10, Iuliana Tudor conduce, într-o cu totul altă ipostază decât cele în care o ştim până acum, emisiunea „Muzică şi stele”. Programul este o radiografie dance a muzicii uşoare româneşti ilustrată de 20 de interpreţi din generaţii diferite care acoperă gusturi şi preferinţe diverse.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Life Style

Mihai Călin: „Este foarte haios să lucrezi cu Carmen Tănase”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Au trecut mai bine de zece ani de când se cunosc, dar, deși pe plan profesional nu se află la prima colaborare, abia în urmă cu câteva luni au început să interacționeze mai mult în cadrul unei producții actoricești.

Serialul “Fructul oprit”, difuzat în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 la Antena 1, le-a oferit posibilitatea actorilor Mihai Călin și Carmen Tănase să formeze un cuplu pe platourile de filmare.

Mihai Călin a revenit în atenția telespectatorilor în cadrul super-producției de la Antena 1, unde s-a întâlnit cu colegi de breaslă, alături de care a mai lucrat. Cu Carmen Tănase, acesta a făcut echipă și în alte proiecte, însă de această dată ei au prilejul să relaționeze mai mult prin prisma poveştii serialului “Fructul oprit”. Aici, Mihai Călin joacă rolul lui Mircea Adam, un medic care este îndrăgostit de Roxana Baicu Popovici – personaj interpretat de Carmen Tănase.

Este foarte plăcut și foarte haios să lucrezi cu Carmen. Ne înțelegem foarte bine și este exact ce mi-am închipuit că se va întâmpla, cu toate că până la <<Fructul oprit>> nu lucrasem direct cu ea. Mi se pare că avem o colaborare foarte bună, ne distrăm, ne simțim bine, lucrurile merg foarte ok, ceea ce este ideal într-o colaborare. Important este să fii atent unul la celălalt, să privești nu numai la ce îți trebuie ție ca să te pui în valoare, dar și să-ți ajuți partenerul, colegul de filmare.”, spune Mihai Călin, care poate fi urmărit de telespectatorii Antenei 1 în “Fructul oprit”, miercurea de la ora 20.00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Mirela Vaida și-a început ziua de naștere cu o surpriză din partea fiicei sale

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Îndrăgita vedetă Antena 1, Mirela Vaida, pe care telespectatorii o văd în direct, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, și-a sărbătorit, vineri,  ziua de naștere.

Mirela și-a început ziua cu mari emoții, căci încă de la primele ore, fetița ei, Carla, a întâmpinat-o cântându-i ”La mulți ani” în cel mai gingaș mod cu putință.

”Carla mi-a zis de dimineață ‘mami, azi e ziua ta! La mulţi ani!” și apoi mi-a cântat. Și după aceea i-am dus la piscină, am făcut piața, i-am dus la grădiniță și am mers la emisiune”, povestește Mirela, care mărturisește că după o zi atât de plină, a avut și o seară specială: ”Abia seara, după ce am culcat copiii, am băut și eu un pahar de șampanie”.

Gazda emisiunii ”Totul pentru dragoste” a avut o zi cu multe urări, multe flori, dar și cu multe surprize.

”Le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine și celor care mi-au trimis mesaje. E foarte important să știi că oamenii te apreciază și apreciază ceea ce faci”, spune Mirela Vaida.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, Mirela Vaida alături de cei patru specialiști – Carmen Grigoraș Nițescu, Nușa Buceag, Eduard Puiu și Andrei Vulpescu – îi așteaptă pe telespectatori cu povești de dragoste în care oameni se regăsesc pentru că iubirea este prezentată în toate ipostazele ei, cu bune și cu rele, cu necazuri și bucurii.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Kerem Bürsin a luat lecții de box pentru rolul din “Inima orașului”

Published

on

Foto Credit: HAPPY CHANNEL

Actorul Kerem Bürsin, pe care telespectatorii Happy Channel îl pot urmări de luni până joi, de la ora 21.00, în cel mai nou serial turcesc intrat în grila stației tv, mărturisește că a apelat la ajutorul unui boxer profesionist pentru rolul din “Inima orașului”. El s-a pregătit luni bune în ringul de box pentru a-i da viață personajului său – Ali Smith.

În vârstă de 30 de ani, Kerem Bürsin se află la a treia producție în care este protagonist. În “Inima orașului”, serialul pe care Happy Channel în difuzează în premieră și în exclusivitate de luni până joi, de la ora 21.00, actorul joacă rolul lui Ali Smith, un tânăr marcat de o tragedie din copilărie, când a asistat la moartea propriei mame. După ce trăiește ani buni ca marinar, el ajunge în Istanbul, iar acolo se înscrie la un campionat de box. Pentru a reuși să se descurce cât mai bine în această ipostază, Kerem a apelat la ajutorul unui specialist, antrenându-se vreme lungă până să înceapă filmările pentru “Inima orașului”.

Am făcut ceva box. Am făcut antrenamente timp de șase luni, în America (Los Angeles), cu Tony Jeffries. Am învățat să boxez. Asta este partea plăcută a actoriei!”, a mărturisit Kerem Bürsin în cadrul unui interviu difuzat în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel.

Actorul îi este recunoscător lui Jeffries pentru ajutorul oferit, mărturisind că pe lângă faptul că acesta este un bun antrenor, îi este și un bun prieten. Kerem a făcut echipă bună și cu actorii din distribuția serialului de la Happy Channel. “Echipa de actori este minunată. Toți sunt super! În ceea ce privește evoluția personajului meu, este palpitant faptul că este o poveste în care acesta se ridică din nimic.”, spune tânărul actor.

În “Inima orașului”, care poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 21.00, la Happy Channel, Kerem Bürsin joacă alături de Leyla Lydia Tugutlu, Osman Alkas, Gurkan Uygun.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending