HomeALL MEDIAPatinaj artistic | Primele medalii s-au acordat la Nice: Tessa Virtue si Scott Moir sunt campionii de la dans

Patinaj artistic | Primele medalii s-au acordat la Nice: Tessa Virtue si Scott Moir sunt campionii de la dans

Canadienii Tessa Virtue si Scott Moir au cucerit medalia de aur in proba de dans a Campionatelor Mondiale de patinaj artistic, joi, la Nisa, dupa ce s-au impus in programul liber, acumuland in clasamentul final 182,65 puncte.

Patinatorii canadieni, campioni mondiali in 2010 si primii nord-americani deveniti campioni olimpici la dans in acelasi an, au fost urmati in clasamentul final de americanii Meryl Davis si Charlie White – 178,62 pct, medaliati cu argint, si francezii Nathalie Pechalat/Fabian Bourzat – 173,18 pct, medaliati cu bronz.

Tessa si Scott au patinat fara emotii pe o melodie de music-hall, „Funny Face” cu Fred Astaire si Audrey Hepburne, in timp ce americanii au electrizat Palais des Expositions, plutind parca pe gheata pe celebra uvertura din „Liliacul” de Johann Strauss fiul. In fine, francezii ne-au mai incantat o data cu povestea lor din faraonii Egiptului antic.

Foto:  Getty Images

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns