HomeTELEVIZIUNESportPatinaj: Campionatul celor 4 continente, si-a ales castigatorii

Patinaj: Campionatul celor 4 continente, si-a ales castigatorii

Competitia s-a desfasurat pe parcursul a trei zile in Japonia, la Osaka si a strans campionii tuturor continentelor in afara de Europa, unde recent a avut loc Campionatul European.

Japoneza Mao Asada, dubla campioana mondiala (2008, 2010), a castigat concursul feminin individual din cadrul Campionatelor celor 4 Continente la patinaj artistic, dupa ce a dominat atat programul scurt cat si cel liber.

Cu un total de 205,45 puncte, Asada le-a devansat pe coechipierile ei Akiko Suzuki (190,08) si Kanako Murakami (181,03). Cele trei au incheiat in aceeasi ordine si programul scurt.

La perechi, canadienii Meagan Duhamel si Eric Radford s-au clasat pe primul loc cu un punctaj total de 199,18 puncte, datorita programului liber, urmati de conationalii Kristen Moore/Dylan Moscovitch (196,78), primii dupa programul scurt, si americanii Marissa Castelli/Simon Shnapir.

In ce priveste concursul masculin, acela a fost castigat de canadianul Kevin Reynolds, secondat de gazda Yuzuru Hanyu si de chinezul Han Yan. Nu in ultimul rand, la dans, americanii Davis si White au cucerit aurul, argintul fiind obtinut de canadienii Tessa Virtue si Scott Moir, pentru ca tot o pereche din SUA sa incheie podiumul, Chock si Bates.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns