HomeTELEVIZIUNESerialePatrick Duffy : “Dallas nu s-ar fi întors pe micile ecrane dacă unul din trio-ul nostru ar fi zis NU”

Patrick Duffy : “Dallas nu s-ar fi întors pe micile ecrane dacă unul din trio-ul nostru ar fi zis NU”

Patrick Duffy, Linda Gray și regretatul actor, Larry Hagman, au decis să se întoarcă pe platouri pentru filmarea noului sezon Dallas, doar după ce au stabilit că toți își doresc acest lucru.

Actorul care dă viață personajului Bobby a declarat că dacă unul dintre ei ar fi refuzat oferta producătorilor americani, atunci nimeni din “vechea gardă” nu ar mai fi semnat.

„Eram ca cei trei muschetari. Acum din păcate am rămas doar doi. Timp de 35 de ani am fost prieteni înainte de toate și când venea vorba de Dallas trebuia ca toți trei să fim de acord”, a declarat Patrick Duffy.

Noul sezon din Dallas este difuzat în România de Antena 1și readuce în prim plan rivalități mai vechi dar și intrigi noi. În fiecare sâmbătă, de la ora 20:30, lupta pentru putere din cadrul familiei Ewing devine mai aprigă ca niciodată.

Larry Hagman, Linda Gray și Patrick Duffy fac parte din distribuția principală, alături de generația tânără de actori. În plus, în roluri episodice, vor apărea și Ken Kercheval (Cliff Barnes) sau Charlene Tilton (Lucy Ewing).

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns