HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPaul Ipate este „raul” editiei „Ca-n filme” din aceasta saptamana la Digi 24

Paul Ipate este „raul” editiei „Ca-n filme” din aceasta saptamana la Digi 24

La filmări actorul a îndurat un frig cumplit, într-un subsol întunecos, pentru a da viaţă unui personaj desprins parcă din  Hitchcock

Paul Ipate este cunoscut publicului din filme precum „Hârtia va fi albastră”, „California Dreamin”, „Portretul luptătorului în tinereţe”, dar şi din multe reclame foarte populare. Actorul a răspuns provocării relizatorilor emisiunii “Ca-n Filme” si a intrat în rolul propus de realizatori, transformându-se  într-un veritabil personaj malefic. Actorul a trecut printr-o experienţă de zile mari alături de echipa emisiunii „Ca-n filme”, fiind ambasadorul răului şi al maleficului. El a jucat un dublu rol şi, pentru această filmare, echipa „Ca-n filme” si Paul Ipate şi-au petrecut cinci ore într-un subsol întunecos şi rece, într-un frig greu de imaginat şi îndurat.

În ediţia de duminică a emisiunii „Ca-n filme”, difuzată pe Digi24, de la 20.20, la rubrica “Interviu cu un cineast”,  invitat este actorul Vlad Ivanov, intrat în conştiinţa publicului pentru rolul Bebe din “4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”,  în regia lui Cristian Mungiu. „Pentru mine 4,3,2 a fost un început de drum în filme.  Făcusem înainte film, dar roluri destul de mici, în coproducţii româno-americane sau româno-franceze, şi mici roluri apariţii aproape, nici măcar roluri secundare în filme româneşti. Dar ăsta a fost într-adevăr un rol care mi-a dat şansa să apar altfel în faţa regizorilor străini. Să se uite şi să zică: da, uite, a apărut un actor!”

         Ce s-a schimbat în cariera lui după premiile obţinute şi după numeroasele festivaluri la care a participat?  Ivanov spune că, în primul rând tratamentul de care are parteacum de la firmele de casting şi chiar din partea regizorilor. „ Primul pas în acceptarea rolului este să văd scenariul. Mi-am câştigat în timp statutul asta. Înainte mi se dădea o secvenţă sau mi se spunea despre ce e vorba în film. Dar acum, regizorii care vor să lucreze cu mine mă respectă foarte mult şi îmi trimit scenariul. Şi îmi cer părerea. Dacă vreau să joc sau nu în film. Şi pentru asta îi respect foarte mult. Aşa că, ăsta e primul pas spre negociere. Apoi vedem cine filmează, cu cine, cu ce actori, bineînţeles cum voi fi remunerat după, dar asta chiar e pe ultimul loc, pe ultimul loc.”

O ediţie „Ca-n filme” ce nu trebuie ratată, duminică, ora 20.20, la Digi24.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns