HomeALL MEDIAPaul Van Dyk a facut senzaţie la Bucureşti

Paul Van Dyk a facut senzaţie la Bucureşti

The Mission l-a adus in Bucuresti pe cel mai ravnit Dj din lume, Paul Van Dyk, care a sustinut sambata la Arenele Romane un mega concert.

Concertul a fost un real succes si a strans mii de romani la Bucuresti pentru recitalul artistului. Incalzirea a fost data de Dj-ii Snatt si Vix.

The Mission implineste 10 ani de activitate anul acesta asa ca fiecare eveniment va fi unul aniversar. Prima data vom sarbatori 10 ani de The Mission cu o petrecere care il are invitat pe unul dintre cei mai iubiti DJ de trance din lume, Paul Van Dyk, aflat in turneul Volume World Tour 2010.

Artistul premiat ani la rand pe plan mondial cu titluri de Best Producer si Best DJ la Trance Awards si aflat mereu in fruntea clasamentelor din DJ Mag a mixat in seara de sambata, 6 martie, la Arenele Romane, intr-un cort incalzit. In deschidere au mixat DJii locali Snatt si Vix.

Evenimentele The Mission (themission.ro myspace.com/themissionro) sunt organizate in Romania de compania
Bazar Production. Primul eveniment The Mission a fost organizat in anul 2000 iar cel mai recent – 6 noiembrie 2009 –
este evenimentul cu numarul 67 din totalul petrecerilor organizate pana in prezent.

Cei mai mari artisti de pe scena muzicii electronice internationale au fost invitati de-a lungul celor noua ani la evenimentele The Mission: The Chemical Brothers, Underworld, Gorillaz Sound System, Fatboy Slim, Basement Jaxx, Groove Armada, Sven Vath, Laurent Garnier, Chicane, Tiesto, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Loco Dice, Mylo, Carl Cox, John Digweed, Trentemoller, Timo Maas, Moderat, Sasha, Booka Shade, Aeroplane, Paul Oakenfold, Steve Lawler, Above & Beyond, Erick Morillo, Danny Tenaglia, Deep Dish, M.A.N.D.Y etc.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns