HomeLIFE STYLEPaula Chirila: “Dupa ce a aparut Carla in viata noastra, am realizat ca sunt muritoare”

Paula Chirila: “Dupa ce a aparut Carla in viata noastra, am realizat ca sunt muritoare”

 Prezenta recent la conferinta “Un parinte istet, un copil de succes”, Paula Chirila, coprezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena”, a vorbit despre metodele pe care le aplica pentru buna crestere a copilului sau.

  Paula a marturisit ca viata ei s-a schimbat in totalitate, in bine, de cand exista fetita ei, Carla.

   “Mi-am dat seama ca viata mea s-a schimbat complet de cand a venit pe lume fetita mea, Carla. (…) Pana la varsta de 33 de ani, cand am avut-o pe Carla, am fost o tanara destul de rebela. (…) Dupa ce a aparut ea (Carla – n.r.)  in viata noastra am realizat ca sunt muritoare, ca daca voi mai duce viata asta, o sa mor! Nu am sa o mai vad cum creste, nu voi mai dansa la nunta ei, nu voi fi soacra mica, nu am sa imi pot legana nepotii. Ce ma facVreau sa fiu <nemuritoare>. Cum sa fac asta?”

  Vedeta Kanal D este convinsa ca o buna crestere a copilului tine, in primul rand, de alegerile pe care le faci in viata. Paula marturiseste ca s-a documentat foarte mult timp din surse de specialitate, astfel cafetita ei sa aiba o alimentatie sanatoasa si sa creasca intr-un mediu cat mai curat, sanatos si frumos.
“Am citit enorm, inca din vremea cand eram insarcinata si inca mai citesc carti de toate felurile care te invata cum sa iti cresti sanatos copilul. Am trecut prin toate stadiile alimentatiei, pana am ajuns la o alimentatie normala, sanatoasa pentru mine si familia mea. Am realizat ca de la o varsta, trebuie sa stii ce sa alegi, sa stii ce poate fi mai bun pentru tine si, implicit, pentru copilul tau. Este vorba de alegerile pe care le faci in viata”, a concluzionat Paula Chirila.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns