HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPaula Chirilă intră în cărţi pentru a prezenta noul reality show matrimonial din seria Mireasa pentru fiul meu

Paula Chirilă intră în cărţi pentru a prezenta noul reality show matrimonial din seria Mireasa pentru fiul meu

Paula Chirilă, ultima prezentatoare a show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” este în cărţi pentru a prezenta noul format, produs de Sinevizyon (casă de producţie TV turcească), la postul de televiziune Acasă, scrie Click.Noua emisiune care va fi difuzată de la sfârşitul verii se va numi „Jumătatea mea” şi va difuzata zilnic la postul din trustul PRO.

 

Iniţial s-a zvonit că vedetă PRO TV, Amalia Enache ar fi preferata să prezinte noul reality show, însă acum a apărut informaţia ca actriţa Paula Chirilă este preferată de producătorii show-ului.

Ieri am scris despre Mirela Vaida, care a infirmat informaţiile apărute în presă, detalii aici.

 

ZVON: Mirela Vaida, în discuţii cu trustul PRO pentru o nouă emisiune. Iată ce a spus vedeta despre informaţiile apărute în presă!

 

Click: Totuși, sunt slabe șanse ca Paula să bată palma cu ProTv din moment ce feedback-ul de la fanii emisiunii nu a fost deloc pozitiv. Aceștia au făcut nenumărate petiții și au cerut înlocuirea ei cu Mirela Boureanu Vaida, prima gazdă a emisiunii.

PAULA CHIRILA – MIREASA PENTRU FIUL MEU

 

Ce am mai aflat?

Casa de producţie Sinevizyon care a produs în trecut „Nora pentru mama” sau „Mireasa pentru fiul meu” se va axa în noua emisiune pe concurenţi fete şi băieţi fără mame.

Nouă emisiune care va fi difuzată la postul de televiziune Acasă (din portofoliul PRO TV) se va numi „Jumătatea mea” şi va fi prezentată de jurnalista Amalia Enache.

Amalia a mai cochetat cu divertismentul, în 2016 ea a prezentat la PRO TV show-ul „Clipa de fericire”, care s-a bucurat de un real succes.

Emisiunea „Jumătatea mea” care va fi difuzată la postul Acasă va fi filmată non stop 7 zile din 7, iar transmisia va fi live disponibilă pe voyo.ro. Reality show-ul matrimonial va debuta în dată de 26 august la Acasă.

AMALIA ENACHE
CLIPE DE FERICIRE

 

Voteaza-ti emisiunea ta favorita la PREMIILE RADAR DE MEDIA, AICI.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

 

Foto Credit: ANTENA 1 / PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns